Levent Ustabaşı

Levent Ustabaşı

Alanya başkanı maçtan önce primi neden iki katına çıkardı?

"“Trabzonspor Başkanı sahaya girdi.
Üzerlerine yürüdü. Küfretti!” diyorlar...

Ligin en efendi başkanı, yenildiği halde rakibinin başkanını, hocasını tebrik etmesini bilen Ahmet Ağaoğlu’na, küfrettiler, misafir ağırlamakta sınıfta kaldılar, kulüp çalışanlarını küfürbaz orkestrası haline dönüştürüp, saldırttılar, çıldırttılar, hatta yetmedi iftira atıp, “alkol aldı” dediler.

Anlayacağınız yalan ve provokasyon orkestrası kurdular!

*
Çünkü amaçları buydu!
Yapmak istedikleri de!
Yöneticileri, kulüp personelleri birilerinin güdümünde, Trabzonspor kafilesine saldırttılar.
2 kırmızı kartı veremeyen hakemi, sahaya sürdüler!
Trabzonsporlular maç başlamadan verdikleri tepkilerde haklı oldukları dün geceki maçta ortaya çıktı?
*
Alanya’nın genel müdürü olan provokatör, Trabzonspor Başkanı ve yöneticilerine ağza alınmayacak küfürler ediyor, sonra da “Ben ne yaptım?” diyor.

Yalana bak yalana!

Başkan Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ile yöneticiler, stattan ayrılmak üzere tribünden çıkıyorlar. Bir anda geri dönüyorlar. Sonrası malum! Meğer bu kulüp müdürü sahadan yöneticilere “Nasıl koyduk ananızın a....” diye bağırıyor.

Sonra Trabzonspor yöneticileri senin küfürlerine karşılık geri dönüyor, sen kuyruğunu kıstırmış gibi kaçmaya kalkıyorsun!

Suçlu olduğunu ortaya koyuyorsun!

En kısa zamanda TFF bu adamı spordan men etmelidir.

Bir daha sahalara girmemelidir.

Yaptığını holiganlar yapıyor.

Başka izahı yok.

Peki kim bu kulüp müdürü!

Adı; Muhammet Ak!

Daha önce TFF’de satın almada çalışmış. Sonra... Buraya dikkat! Konyaspor’da kulüp müdürü olmuş. Peki nasıl olmuş? TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan’ın tavassutuyla. Peki Mehmet Baykan kim? Trabzon Barosu’nun dün yaptığı suç duyurusunda Göksel Gümüşdağ ile birlikte Trabzonspor’a karşı “organize örgüt” kurmak ile suçlananlardan biri! Bu Ak denilen “kara” adam Konyaspor’dan sonra Alanya’nın kulüp müdürü olmuş. Orada da devreye giren yine Baykan olmuş. Görüyorsunuz değil mi kirli ilişkiler yumağını!

Bitti mi? Hayır!

Bu Ak denilen adamın “linkedin” adlı iş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel sosyal paylaşım platformunda takip ettiği tek kulüp hesabı Başakşehir...

Hey yavrum hey!

Devam edelim!

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ağabeyi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun adını kullanarak güç gösterisi yapmaya çalışması suratında patladı. Ağaoğlu’nu küfür etmekle suçladı meğer ağabeyi sövmüş! Hayatında içki içmeyen Ağaoğlu’na “sarhoştu” ifadesiyle nasıl bir adam olduğunu ortaya koymuş!

Trabzonspor yener, yenilir, berabere kalır. Bunlar olur! Derdimiz bu değil. Derdimiz geçen hafta Başakşehir’e karşı topa ayak değdirmekten bile aciz bir futbol ortaya koyan Alanya’nın bir hafta sonra ölümüne mücadele etmesidir! “Ne yani etmeyecek mi?” sorularını duyar gibiyim. Ya tabi ki edecek! Ama birilerine yatıp birilerine ölümüne ediyor ise ben orada başka şeyler ararım! İşte o aradığımı da dün Alanya’dan arayan bir arkadaşım telefonda kulağıma fısıldadı. “Alanya Başkanı maçtan önce müsabaka primini iki katına çıkardı” Öyle ya ligde ne küme düşme ne de şampiyonluk iddiası olmayan bir takımın başkanı bunu niye yapar? Sizce niye yapar!?

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR