Çakıl uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Çakıl uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Trabzon İl Jandarma.Komutanığı ekiplerince dün yapılan uyuşturucu operasyonunda, uyşturucu madde imal ve ticareti yaptığı saptanan 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandığı ev ve eklentilerinde, uyuşturucu eğitimi almış olan narkotik köpeği Çakıl ile yapılan aramada, (4985) adet extazy uyuşturucu ve uyarıcı hap, (30) gram esrar maddesi, (1) Kök kenevir bitkisi, (1) adet 9mm çapında tabanca (1) adet 7.65 mm çapında tabanca ve bu tabancaları ait (2) adet şarjör ile (3) adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ile birlikte suç geliri olduğu değerlendirilen 50 Euro ve 1550 TL para ele geçirildi.

Ele geçirilen suç unsuru malzemelere el konuldu ve Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile soruşturma kapsamında (3) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Firari durumda bulunan (1) şüpheli şahsın ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber