Akçaabat'ta kadınlar günü kutlandı

Tekstil Fabrikasında Çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Akçaabat'ta kadınlar günü kutlandı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çalışan Kadınları unutmadı.

 
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren ve bayanların ağırlıklı olarak çalıştığı bazı iş yerlerini ziyaret ederek Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
 
8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle kadın istihdamının yoğun olduğu bir fabrikada düzenlenen programa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti ilçe Başkanı Emre Akgün ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan katıldı.
 
Programda konuşan başkan Türkmen; “Kadınlar baş tacımızdır. Fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanlarında etkin bir şekilde görmek bizleri mutlu ediyor. Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren yine kadınlarımızdır. Bu sebeple tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum.” dedi.
 
Emeğiyle üretim sürecine katkıda bulunan kadınları tebrik ettiğini belirten Başkan Türkmen, çalışan kadınlarla birlikte pasta kesti.

Çalışan bayanlar ise bu nazik davranışından dolayı Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve beraberindekilere teşekkür etti.

AKçaabat'ta kadınlar günü kutlandı

AKçaabat'ta kadınlar günü kutlandı

AKçaabat'ta kadınlar günü kutlandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber