Akademi Fenomen’den Cevat Ocak’a imza günü

“Efsane Başkan Efsane Takım Şamil Ekinci ve Trabzonspor” kitabının yazarı Cevat Ocak imza günü düzenledi.

Akademi Fenomen’den Cevat Ocak’a imza günü

Akademik Fenomen Dershanesi Gazeteci Yazar Cevat Ocak’ın yazdığı “Efsane Başkan Efsane Takım Şamil Ekinci ve Trabzonspor” adlı kitap için imza günü düzenledi.


Dershanede öğrencilere yönelik olarak düzenlenen imza gününde konuşan kurum Müdürü Murat Sarı, bu kitabın Trabzonspor tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Trabzonlular olarak Trabzonspor’un tarihini iyi bilmemiz gerekiyor. Özellikle de bugünün gençleri Şamil Ekinci’yi ve o dönemki yöneticileri tanımamaktadır. Bu kitap onları tanıtma açısından da önemli bir kaynaktır. Trabzonsporluyum diyen herklesin okuması gereken bir kitap olarak görüyorum. Bu amaçla öğrencilerimize bu kitabı okutmak için böyle bir imza günü düzenledik.” dedi.

Gazeteci Yazar Cevat Ocak da kurum yönetimine teşekkür ederek, “Ne yazık ki bu günün fanatik taraftarları o günleri yaşamadılar. Onlar Trabzonspor’un nasıl şampiyon olduğunu bilmemektedirler. İşte bu kitap Trabzonspor’a 4 şampiyonluk kazandıran Şamil Ekinci’yi ve Trabzonspor’u anlatması açından önemli bir kaynaktır. Sadece gençler değil, Trabzonspor’u yönetecek olanların da mutlaka okuması gereken bir kitaptır” dedi.

Cevat Ocak’a imza günü

Cevat Ocak’a imza günü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam