AK Parti Trabzon’dan 21. Yıl açıklaması! “Bir Olduk 21 Olduk”

AK Parti Trabzon İl başkanlığı tarafından kuruluş yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, AK Parti’nin 21. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

İl Binasında gerçekleşen basın açıklamasına, Altyapı ve Ulaştırma eski Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora ve Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ak Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Kesin ve Kurulu İl Başkanlarından Ali Rıza Akdeniz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve ilçe başkanları ile parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Trabzon’dan 21. Yıl açıklaması! “Bir Olduk 21 Olduk”

Sezgin Mumcu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bir Olduk 21 Olduk” AK Partimizin 21. Yaşı Hayırlı Olsun

Sözlerime, Partimizin Kıymetli kurucu üyelerine, Dünden bugüne bu kutlu dava için emek vermiş tüm büyüklerime, kıymetli teşkilat mensuplarımıza ve destekleriyle partimizi bu günlere taşıyan AK Parti sevdalılarına teşekkür ederek, ahirete irtihal etmiş tüm AK Partili yöneticilerimize ve AK Parti gönüllülerine de rahmet dileyerek başlamak istiyorum..

Bu uzun ve kutlu davanın bir neferi olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile omuz omuza mücadele etmek bizler için şereftir. Ne mutlu bizlere ki Cumhurbaşkanımız gibi bir liderle siyaset yapıyoruz. Bu büyük ailenin bir parçası olma onuru dahi tek başına çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Partimiz 21 yaşına girmiş, en dinamik, enerjik ve verimli dönemlerini geçirmektedir. Kurulduğumuz günden itibaren bize gösterilen teveccühe layık olmak için gece gündüz demeden tevazu samimiyet ve gayretle milletimize mahcup olmamak için çalışıyoruz. Bu dava AK Parti'nin 21 yılının çok ötesinde bir davadır. Biz sadece medeniyetimizin ve ecdadımızın Hakk'a ve halka hizmet davasının bugünkü temsilcileri olmaya talibiz. Elhamdülillah milletimiz de bizlerin bu talebinin farkında olarak 21 yıldır desteklerini esirgemediler.

Kuruluşumuzun 21. Yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; “eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin sadece eksiklerini gidermekle kalmadık, gelecekte yapacağı atılımların da altyapısını kurduk. Şimdi ise bu güçlü altyapının üzerinde 2023 hedefimizi hayata geçirerek ve 2053 vizyonumuzu inşa ederek, ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getiriyoruz”

AK Parti Trabzon’dan 21. Yıl açıklaması! “Bir Olduk 21 Olduk”

2002 yılında iktidar olan AK Parti, bugüne kadar hem Türkiye için hem de Trabzon için büyük yatırımlar yapmış ve geleceğin güçlü Türkiye’si olma yolunda 2002 yılına kadar atılmamış olan adımları atmıştır. Bu güne kadar girdiği tüm seçimlerden galip ayrılan AK Partimiz E-muhtıradan kapatma davasına, 17-25 Aralık kumpasından 15 Temmuz darbe girişimine, gezi olaylarından muhalefetin kirli oyunlarına kadar birçok saldırıya karşı mücadele verdi. Verdiği mücadelelerin başında ise onlarca yıldır ülkemizin ana gündem maddesi olan terör sorunudur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Trabzonumuzun evladı İçİşleri Bakanımız Süleyman Soylu sayesinde Türkiye terör sorununu ülke gündeminden çıkarmış ve bu belayı def etmiştir. Geçmişte terörist unsurların cirit attığı yerlerde şimdi vatandaşlarımız piknik yapar hale gelmişlerdir. Elhamdülillah yılmayacak ve güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.

Sıfatlar, görevler, makamlar gelir geçer ama gurur verici yaşanmış hakikatler daima bizimle kalır. O hakikat ki ; 21 yıllık bir mücadele ile ülkemiz adına milletimiz adına elde ettiğimiz gurur vesilesi kazanımlarımızdır..

Bugün burada siz basın mensuplarımızın karşısına alnımız AK olarak çıktığımız bu kadrolar, Nice siyasi başarıların ve seçim zaferlerinin sevincini hep birlikte doyasıya yaşadı.. İnsanlarımızdan aldığımız nice duanın içimize verdiği huzura birlikte şahit oldu.. Olmaya da devam ediyor..

AK Parti İktidarında Ülkemize ve şehirlerimize kazandırdığımız nice yatırımın mutluluğunu birlikte yaşadı... Farklı görünümler altında gerçekleştirilen nice saldırılara birlikte göğüs gerdi.. Nice badireleri birlikte aştı.. Şeytanın bile aklına gelmeyecek yollarla önümüze kurulan nice tuzakları birlikte bozdu.. Bu mücadele birlikteliğini sağlayan sadece bir siyasi partinin adı değildir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında ve AK Parti çatısı altında tecelli eden manadır..

Pandemi süreci ve ardından yaşanan Rusya-Ukrayna Savaşı’nın tüm dünyayı bir krize sokmasına rağmen Türkiye bu krizin çözüm masası konumunda olmuştur. Bu durumun mimarı ise liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’nin ev sahipliğinde bir Tahıl Koridoru anlaşması imzalanmış ve Cumhurbaşkanımızın “Nobel Barış Ödülü’ne” aday gösterilmesi dahi teklif edilir duruma gelmiştir. Tüm Dünya Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl bir lider olduğunu anlamış ve önemsemişken, 21 yıldır muhalefet partiler türlü türlü oyunlarla bu milletin aklını karıştırmaya çalışmakla vakit harcıyorlar. Biz biliyoruz ki yeniden Büyük Türkiye idealine sahip hiçbir vatandaşımız bu oyunların piyonu olmayacaklar ve 21 yıldır arkalarında durdukları liderlerinin omuzlarındaki yükü hafifletmek adına çalışmalara devam edeceklerdir. Biz AK Parti olarak her zaman daha iyisini yapmak için gayret ediyoruz. Ülkemize karşı kurulan tuzakların hepsini bir bir aşarak yine milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha güzel yarınlara, daha kutlu yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kuruluş yıldönümü hayırlı olsun. Rabbim birliğimizi daim eylesin..

Her şey Trabzon için, her şey Türkiye için.

Bugün bu güzel fotoğrafın oluşmasına katkı sağlayan siz değerli Partimizin Kurucu il Yönetim kurulu üyelerine, Dünden bugüne bu dava için emek vermiş tüm büyüklerime şükranlarımı sunuyorum."

ERDOĞAN’IN MEKTUBU OKUNDU

Açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilata gönderdiği mektup okundu.

Mektupta şu ifadelere yer verildi;

“21 yıl önce sizlerle birlikte Ak Parti’nin resmi kuruluşunu tamamlayarak ülkeyi yönetmeye talip olmuştur. Bu yolda ilk günkü heyecanla yolumuza dava ediyoruz. 16 ayı geçmeden ilk seçimde açık ara farkla güvenini milletimiz gösterdi. Dört bir yanda hak ve özgürlük taleplerin yükseldiği bir dönemde üstlendiğimiz zamanda gece gündüz çalıştık. Her alanda Türkiye’nin sadece eksiklerini gidermekle kalmadık geleceğin de altyapısını kurduk. 2053 vizyonunu inşa ederek ülkemize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz. 15 defa sandıkta birinci parti çıkan Ak Parti’yi yeniden zafere ulaştırmakta kararlıyız. Yaptığınız hizmetler için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sevgi ve saygılarımla” dedi.

AK Parti Trabzon’dan 21. Yıl açıklaması! “Bir Olduk 21 Olduk”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler