110 yaşındaki adam uzun yaşamanın sırrını paylaştı!

İngiltere'de yaşayan 110 yaşındaki Tinniswood, uzun yaşamının sırrını verdi.

110 yaşındaki adam uzun yaşamanın sırrını paylaştı!

Dünya üzerinde uzun yaşayan birçok insan var. Bu insanların nasıl uzun yaşadığı hakkındaki bilgiler ise diğer insanlar tarafından çok merak ediliyor.

İNGİLTERE'NİN EN YAŞLISI
Şu anda İngiltere'nin en yaşlı insanlarından biri olma unvanını elinde bulunduran Liverpool taraftarı John Alfred Tinniswood 110. yaşına girdi. Tinniswood için bir doğum partisi organize edildi. Partiye BBC'den gazeteciler de katılarak, yaşlı adama sorular yönelttiler.

UZUN YAŞAMIN SIRRINI VERDİ
Herkesin merak ettiği 'uzun yaşamın sırrı' hakkında da değerlendirmelerde bulunan Tinniswood, uzun yaşamın sırrının 'ölçülü' olmakta ve aşırıya kaçmamakta saklı olduğunu dile getirdi.

'İNSAN KENDİ SINIRLARINDA KALMALI'
Bir insanın herhangi bir konuda sınırları aşmasının kendisini yıprattığını belirten Tinniswood, "İnsan kendi kapasitesine göre hareket etmeli" dedi. Yaşlı adam ayrıca en sevdiği yemeğin balık ve patates kızartması olduğunu belirtti. Şu anda ise kendisini çok iyi hissettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık