Cenap Serdar

Cenap Serdar

Zavallı Yönetim


Nihayet sonunda Şenol GÜNEŞ ve ekibi beklenilen şekilde istifa ettiler. Şenol GÜNEŞ’in bu onurlu davranışı sonrası Trabzon spor yönetimi daha 1 saat geçmeden yeni Teknik Direktörünü açıkladı, bu da ne kadar etik ne kadar onurlu bir davranış!


Başkanın açıkladığı gibi her zaman bir B planım vardı, iyi de sayın Başkan senin bir kalemde silip attığın yerine 1 saatte yeni hoca bulduğun adam sadece Trabzon’a değil Türkiye’ye çok faydaları olmuş Türk futboluna damgasını vurmuş bir hoca, yeni hocayı yangından mal kaçırır gibi bu şekilde açıklamakla biraz ayıp etmediniz mi, birkaç gün daha bekleseydiniz ne kaybederdiniz?

Trabzon spor’dan Şenol  GÜNEŞ’in ayrılması çok büyük hatadır. Keza Kulübün elindeki futbolcuların kalitesi de ortada yeni transfer yapılmayacağını da bizzat Başkan açıkladığına göre Tolunay KAFKAS’ın bu takıma neler verebileceğini merak ediyorum  doğrusu, bu bağlamda eğer Trabzonlu futbolcular Şenol hocaya tepkili olduklarından gerçek futbollarını  oynamamışlarsa ve yeni hoca ile birlikte bir çıkışı yakalarsalar helal  olsun demek gerekir ancak, burada da futbolcuların kişiliklerini sorgulamak gerekmez mi?

Bu takıma eğer kaliteli transferler yapılmaz ise ligde çok zor durumlara düşeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın, sonuçta Tolunay hocanın elinde sihirli değnek yok.

Trabzon yönetimi, Trabzon spor tarihindeki en kötü yönetimdir hem idari hem de teknik açıdan görevlerini asla yerine getirmediği gibi, futbol camiasında da yaptıklarıyla alay konusu olmuştur. 

Şenol hocanın ayrılmasından sadece 1 saat sonra yeni hocanın açıklanması bu yönetimin ne kadar bilgisiz ve beceriksiz olduğunun kanıtıdır. Acaba bu yönetimin akıl hocaları, danışmanları yok mu bir iş ya da açıklama yapılırken onlara neden danışılmaz! Trabzon spor yönetimi miadın tamamlamıştır. Şenol hocanın kesip attığı tırnak kadar onurlu davranış gösterebilseydiler bu gün tümünün istifa ettiğini görebilirdik.

Trabzon spor yönetiminin 1461 Trabzon üzerindeki etkinliği ne karadır bilemiyorum, sadece gördüğüm şampiyonluğa giden bir takımın nasıl sabote edildiğidir. Takımda başarılı ve yıldız olmaya ne kadar aday futbolcu varsa başladılar satmaya, umarım bunun arkasında Trabzon spor yönetimi çıkmaz eğer çıkarsa  ve bu takım şampiyon olamaz ise büyük vebal altına girerler.

Trabzon sporun en kötü sezonunu yaşadığı bir süreçte, 1461 Trabzon oynadığı futbolla tüm Trabzon insanının kalbinde bir sevgi kurarak umut ışığı olmuştur. 1461 Trabzon takımında oynayan tüm futbolcuların tek hayali bir gün Trabzon spor’da oynamalarıdır. Bunun için tüm güçleri ile takımlarında başarılı olmak istiyorlar ancak ne hikmetse başarılı olanlarda başka takımlara hemen satılıyor, o zaman bu futbolcu niye başarılı top oynasın ki vasatı aşmayan bir sezon geçirir takımda kalır belki bir fırsatını bulur Trabzon spor a yükselir bu daha iyi değil mi?

Sonuç olarak, Tolunay hocaya başarılar diliyorum işi çok zor, bu  futbolcularla nasıl nereye kadar gider hiç bilemiyorum, ama çok yüksek beklenti içerisinde olmayın, yakında  takım küme düşer mi diye konuşulmaya başlanırsa da şaşırmayın. Trabzon yönetiminin bu aşamadan sonra  takıma vereceği hiçbir şey kalmamıştır, bu güne kadar iyi kötü Şenol Güneş’in Yönetime baskısıyla  bir takım işler yaptırıldı ama bundan sonra Tolunay hoca bu beceriksiz yönetim üzerinde ne kadar etkili olur ne kadar dediğini yaptırabilir bunu tüm Trabzon spor taraftarının takdirine bırakıyorum.

Her şey için Teşekkürler Şenol hoca, herkesin bildiği gibi Pırlanta çamura düşmekle değerinden hiçbir şey kaybetmez misali senin adamlığını ve Teknik bilgilerini sorgulayabilecek bir şahsiyetin bu Ülke toprakları içerisinde olabileceğini hiçbir zaman asla düşünmedim, yolun açık olsun.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR