Osman Kanber

Osman Kanber

Yüzsüzler!..... Gözünüz Aydın

Geçen haftanın önemli olaylarından biri idi ülkemizde gerçekleştirilen ilk yüz nakli. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinin bu başarısı ülkemiz için gerçekten çok önemli.

O kadar çok yüzsüzümüz var ki. Artık gözleri aydın.

Üstelik memlekette yüzsüzlere organ nakli konusunda yüz sıkıntısı da çekilmez. Çok şükür yüzsüzümüz  kadar  ikiyüzlümüz var.  

İkiyüzlülerimiz birer yüzlerinden vazgeçse yüzsüzleri de kurtardık.

Ancak benim korkum bu işi ne yüzsüzlerimiz kabul eder ne de ikiyüzlülerimiz. E haklılar da memlekette onlar daha değerli.

Bir başka olay da Nevzat Şakar’ın topuğuna sıkılan kurşun.

Şakar’ı bilmem ama TFF’nin tavrı Trabzonspor’un kendi ayağına kurşun sıkmaya devam ettiğini gösteriyor.  Nasıl mı? Şimdilerde Fener’i kurtarmak için gösterdiği çaba nedeniyle bütün Trabzonsporlular tarafından eleştirilen Mehmet Ali Aydınlar’ın ismini  TFF başkanlığı için ilk ortaya atan iki kulüp başkanının kim olduğunu hatırlayan var mı?

Biliyorsunuz medyamızda Şener’e olan sevgisi Trabzonspor sevgisinden önde gelen yazarlarımız var. Bunlara göre Şikeyi taraftar istedi, Transferi ise Şenol hoca istemedi. MAA’yı kim niye istedi açıklasalar da öğrensek.

Ligde 23 hafta geride kaldı. Bütün çabası Fener’i nasıl kurtarırım olan TFF ve İstanbul medyası uyurken hakemler Galatasaray ve Beşiktaş’ı omuzlamaya devam ediyor. Trabzonspor'u biçen biçene.

Fenerbahçe ise hem 58. maddeye hayır deyip küme düşme riskini alıyor hem de milyonlarca euro’ya Musa Sow transferini yapıyor. Bu işte bir gariplik var. Anlaşılan kesin olarak Fener'i kurtaracaklar da nasıl kurtaracaklar.

Kadrosundaki eksiklikler her gün biraz daha sırıtan Trabzonspor’da ise Olcan’dan sonra transferde tık yok. Acaba küme düşme ihtimali olan takım Fener mi, Trabzon mu? Şaşırıyor insan. Anlaşılan o ki Fener küme düşmeme konusunda bir yerlerden okey almış. Pekala Trabzonspor küme düşerim korkusu ile mi transfer yapmıyor acaba.

Özellikle Stoperde büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor bu oyunuyla kalan 11 haftada ne yapar. Play-Off’a kalır mı? Biliyorsunuz kalan 11 maçın üçü Fener, Galatasaray ve Beşiktaş ile. Bu hakemler ve bu kadro ile zor. Tek şansımız dördüncülükte rakibimiz olan diğer takımların da kötü gidişi.

Son olarak da Trabzon basket takımını Fenerbahçe’ye yenilmelerine rağmen gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Küme düşmeme mücadelesi veren basketbol takımımız Fener’e uzatmada yenildi. Ama mücadeleleri bazı futbolcularımıza örnek olacak kadar muhteşemdi.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR