Cenap Serdar

Cenap Serdar

TS'li futbolculara...

Salı günü büyük gün, Trabzonspor’un lig maçlarında ortaya koyduğu futbol ile Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile yapacağı maçtaki oyun sistemi  arasında dağlar kadar fark olacağına çok inanmak istiyorum. Yani Trabzonspor için çok değerli olan bu maç mutlaka kazanılmalı ve taraftara hediye edilmelidir.

Trabzon halkı her zaman bu Ülkenin çimentosu, mayası olmuştur. Trabzonlunun olduğu her yerde mutlaka neşe ve kahkaha vardır, orada üzüntüye kedere yer yoktur. Kırıp geçirirler insanları yaptıkları ve konuştuklarıyla, mütevazi, vatan  ve insan aşkı ile dopdolu olan bu şehir halkının, dağ başında yaşayan köylüsünün evine misafir olduğunuzda bile size olmadık ikramlarda bulunur, çoluk çocuğuna yedirmediği  serander’de sonu kalmış peyniri, yağı, fındığı, elmayı  kısacası kendilerinin yemeğe kıydıkları ürünlerini misafirlerine sunarlar. Bu kadar duygusal ve misafirperverdir benim şehrimin güzel insanları,

Bazen haksızlıklara uğrasalar da; Devletimizden Allah razı olsun deyip geçiştirirler, hiçbir zaman Ülkesine ve Milletine karşı asi olmayan bu şehrin insanları, en kötü günlerinde bile acılarını kalbine gömerek etrafındaki insanların üzülmelerini asla istemezler. Tek kusurları çok inatçıdırlar, ondan olacak ki bu Şampiyonlar liginde de takımlarını zirvede görmek istiyor ve bu konuda da inatlarını hala sürdürüyorlar, onlardan en son duyduğum “ İtalya’da İnter’i devirdik burada da devirip zafere koşacağız” ne kadar güzel bir temenni, bize de inşallah amin demek düşer.

2011-2012 Futbol sezonu başladıktan sonra tribünden takımları lehinde yaptıkları pozitif ahlaklı tezahüratlar ve olumlu tavırlarıyla fair play’a aday gösterilmesi gereken bu taraftar için İnter maçı mutlaka kazanılmalı ve taraftara özellikle dağ başlarında yaşayan her şeyini insan sevgisine bağlamış  en büyük mutluluk kaynağım Trabzonspor diyen o güzel  insanlara hediye edilmelidir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR