Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor’un ilk yarı karnesi

Fatih: Onur’un sakatlanmasıyla kaleyi devraldı. Zaman zaman başarılı kurtarışlar yapsa da takımın başarısızlığı ona da yansıdı ve o da  beklenmedik goller yedi.  Teknik kadro ve yönetim baştan beri ona güvenmedi. Karşılıklı güvensiz ortam  Trabzonspor kalesinin çökmesine neden oldu. Son haftalarda üçüncü kaleci  İbrahim kaleye geçti ama o da kalenin çökmesini engelleyemedi (Puan: 50)

İbrahim: Takımın üçüncü kalecisiyken son haftalarda birinci kaleci konumuna geldi. Ama

ocakbasi-001.jpg

sorunun sadece kalecilerde olmadığını ibrahim de gösterdi. Genç kaleciye daha fazla zaman tanınmalı (Puan:40)

Bosingwa: İlk yarıda belki de takımın en iyisiydi. Savuma özalliğine hücum özedlliğini de katınca seyri zevk veren bir futbolcu oldu. (Puan:80)

Belkalem: Bence bu sezon transfer edilen futbolcuların en yararlısı. Güçlü fiziği ile hem defansta hem de  rakip kale önünde üstünlük kurdu. Duran toplarda attığı gollerle öne çıktı. (Puan:70)

Medjani: Cezayirli futbolcu orta sahada oldukça başarısızdı. Defansdaki  görevinde daha dikkatliydi. Oynatılacaksa defansta oynatılmalıdır. Ancak, sıradan bir yerli futbolcudan fazla bir özelliği yok. (Puan:60)

Musa:İlkmaçlardaki başarılı perfromansı hergeçen hafta kayboldu. Yaptığı hataları Trabzonlu bir futbolcu yapsaydı hain ilan edilmişti. Kesinlikle Trabzonspor’un futbolcusu değil. Geçen sezon bedavaya oynayan  Kadir Keleş gönderilip  milyon avrolarla alınan Musa ve İsak’ın performansları, Trabzonspor’un nasıl  ihanete uğradığını göstermiştir. (Puan:50)

İsak: Hayal kırıklığı yarattı. Çok fazla şans bulamadı. Oynadığı maçlarda da yazık Trabzonspor’un paralarına dedirtti.(Puan:40)

Mustafa Akbaş: Bana göre takımın en istikrarlı futbolcusu idi. Oynadığı maçların hepsinde de aynı performansı sergiledi.(Puan:70)

Salih: Çok özellikli bir futbolcu değil. Ancak, sert ve mücadeleci yapısıyra rakibin oyunu bozuyor. Bu özelliğine rağmen fazla forma şansı bulamadı. Bu kadroda ön libero kesinlikle Salih oynar. Bu onun çok iyi olduğu anlamına gelmez. Takımda rakibi bozan ve yıldıran tek ftubolcu olması onu tercihli kılmasına rağmen, teknik adamlar bu tercihi fazla kullanmadılar. (Puan:50)

Yusuf: Geçen sezonki performansından uzak bir görüntü sergiledi. Ama genç olması, gelecek vaat etmesi, ona olan beklentileri artırıyor. Sürekliliği olmasa da zaman zaman iyi maçlar çıkardı.Yine de ilk yarıda başarılılar arasında görüldü (Puan:70)

Mehmet Ekici: En iyi  transfer olarak göze battı.  Attığı ve attırdığı gollerle takımın en  başarılı futbolcusu  oldu.  İyi bir kadroda çok daha iyi işler yapar. (Puan:90)

Özer: İlk haftalar sakat olduğu için oynayamadı. Oynadığı maçların bazılarında iyi idi. Ancak o da geçen sezonki performansına henüz ulaşamadı (Puan:70)

Sefa:  Beklentilerin çok altında kaldı. Transferine harcanan para kulübün nasıl  batırıldığının göstergesidir. (Puan:60)

Waris: Trabzonsapor’un en  pahalı transferi tek kelime ile fiyaskoydu.  Hiçbir varlık gösteremedi. Kötü oynadıkça yönetim ona yüksek teklifler geldiğini  seslendirerek resmen alay ettilerı . Siz bırakın 11 milyon Avroyu, verdiğiniz paraya satın helal olsun derim.(Puan:40)

Yatabare: Bir başka fiyasko transferde Yatabare idi. O da oynadığı futbolla beklentilerin altında kaldı. Teknik adamların Cardozo mu Yatabare mi? Kararsızlığından sürekli forma şansı bulamadı. Bana göre deplasmanlarda bu futbolcunun oynaması lazım. (Puan:60)

Cardozo: Ünlü futbolcu gol atmak için kendini fazla zorlamıyor. Ayağına top gelirse klasını gösterip golünü atıyor.  Yinede takımın en fazla gol atan futbolcusu oldu. İyi bir takımda daha faydalı olurdu. Bordo mavililer ilk yarıda takım halinde çok iyi olmadığı için Cardozo da çok fazla öne çıkamadı. Bazı maçlarda da teknik direktörler tarafından gereksiz yedeğe çekildi. Varlığı bile rakipleri korkutuyor.(Puan:70)

Aykut Demir: Fazla forma şansı bulamadı. Forma giydiği maçlarda da fazla varlık gösteremedi.(Puan: 40)

Fatih Atik: Kesinlikle Trabzonspor’un futbolcusu değil. Neden, nasıol ve kim tarafından transfer edildi merak ediyorum.(Paun:40)

Serdar Gürler: Zaman   zaman forma giysede pek fazla varlık gösteremedi. Zamanla daha iyi olmasını bekliyorum. (Puan:40)

NOT:Bu yönetimin transfer yapma becerisi fiyasko ile sonuçlanmıştır. Durum böyle iken aynı kişilerden transfer yapmasını istemek kulübe ihanettir. En iyi transfer Zeki ve Mustafa’nın affedilmesidir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR