Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor’da kim nasıl oynadı?

 

Onur Kıvrak:

Trabzonspor adına kötü sezonun belkide en iyi futbolcusuydu. Yaptığı kurtarışlarla takımına önemli puanlar kazandırdı. Birçok maçı adeta tek başına kazandı. (Puan:100)

Tolga Zengin:

Sakatlanana kadar çok iyi idi. İyileştikten sonra kupa maçlarında geçtiği kalede yine aynı başarısını tekrarladı. Oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışlarla takımın iyisi oldu. Trabzonspor’da Onur ile birlikte kötü sezonun en iyisi de Tolga oldu..(Puan:100)

Serkan Balcı

Ligin ilk yarısında daha iyi idi. İkinci yarıda zaman zaman kötü maçlar oynadı.  Tolunay hoca onu zaman zaman orta alanda oynattı. Burada performansı kötü değildi. İlerlemiş yaşına rağmen tecrübesiyle, hırs ve mücadelesiyle yuine de bizden orta puanı haketti.(Puan:75)

Mustafa Yumlu

Bence kalecilerden sonra bu sezonun en iyi oyuncusu oldu. Hjavadan ve yerden müdahaleleriyle, topu oyuna sokmasıyla kendini bayağı geliştirdi. Fenerbahçe ile oynanan kupa maçından sonra gözyaşı dökmesi “işte Trabzonspor’a böyle futbolcular lazım” dedirtti.(Puan:95)

Giray Kaçar:

İly arıdakşi performansını işkinci yarıya tam anlamıyla yansıtamadı. Devre arasındaki hastalığının sıkıntısını birçok maçta hissettirdi. Ama yine de bazı maçlarda önemli hamlelerle takımının gol yememesini önledi.(Puan:85)

Bamba:

İlk yarıdaki performansını ikinci yarıda sergileyemedi. Son haftalarda gitmek için adeta çaba sarfett. Tolunay hoca onu kadro dışı bırakması çok doğru idi. Yazık verilen paralara. Yönetimin en büyük bombası da Bamba oldu. (Puan:60)

Zokora:

Kendisi için kulküpten çıkan paraya göre asla katkı sağlamadı. Zaman zaman iyiy olsada zaman zaman da takımı yaktı. Çok dar bir alanda oynunu oynadı. Fener maçlarında Emre ile girdiği mücadelelerde takımı yaktı.Tecrübesi dışında hiçbir özelliği yok. Orta alanı geçmeyen bir futbol oynadı. Yazık verilen paralara..(Puan:65)

Adrian:

Adrian da yüksek maliyetle takıma kazandırılan bir futbolcu. Maliyetine göre faydası olduğunu söylemek doğru olmasa gerek. Ama yinede oynadığı maçlarda çok kötü değildi. Şenol hoca da, Tolunay hocada onu kesti. Ama o yılmadı. Kesildikten sonra oynadığı maçlarda başarılıydı.Bir maç iyi bir maç kötü oynadı..Aynı maç içinde 20 dakika iyi, gerisi kötü idi. (Puan:80)

Sapara

Bazı maçlar iyi, bazı maçlar kötü perfromans gösterdi. İyi oynadığı maçlar olduğu kadan, kötü oynadığı maçlarada imza atti. Devamlılığı olmayan bir futbol oynadı.(Puan:65)

Soner Aydoğdu

Oynadığı maçlarda görevini yapan futbolculardan biriydi. İyi niyetle, teknik kapaistesini kullanarak takıma faydalı oldu. Önümüzdeki sezoın daha iyi olacağını bekliyorum.(Puan:70)

Olcan Adın:

O da istikrarsız bir görüntü sergiledi. Kritik maçlarda attığı gollerle öne çıktı. Ama beklenen performansını hiçbişr zaman sergileyemedi.(Puan:75)

Volkan Şen:

O da tıpki Olcan gibi yeteneklerinden ve kapaistesinden yoksun oynadı. Bir var bir yok gibiydi. Takıma katkısı fazla olmadı.İlk yarıdaki görüntüsünün aksine ikinci yarıda bazı maçlarda biraz daha iyiy oynadı. Ama iyiy oynadığı anlar çok sınırlı kaldı.(Puan:60)

Halil Altıntop:

Alman kültürü ile yetişmiş beyefendi bir kişiliği var. Futbolu bireysellikten çok kollektif oynamayı seviyor. İlk yarının aksine ikinci yarı daha iyiy idi. Özellikle son haftalarda kendine geldi. Tipik bir santrafor gibi oynadı. İyi oynayıp faydalı olduğu maçlar, kötü oynadığı maçlara göre daha fazlaydı.Puan:75)

Alanzinho:

Bana göre yabancı futbolcuların en faydalısı. Oynamadığı zaman sorun çıkarmıyor. Oynadığı zaman takımı ateşliyor. Rakip kaleye en kestirme yoldan onunla gidiliyor. Ama her nedense Tolunay hoca onu kesip attı. Çok fazla şans tanımadı. Muhtemelen sezon sonunda da ayrılacak.(Puan: 55)

Yasin Öztekin

Gelecek vadeden bir futbolcu. Altyapısı iyi. Bu sezon belki bekleleni veremedi ama gelecek sezonlarda daha iyi olacağını bekliyorum.(Puan:65)

Henrike:

Hayal kırıklığı yaratan futbolculardan biri de Henrike oldu. Böyle fıutbolcuları Trabzonspor’a getirenlere yazılklar olsun.(Paun:60)

Colman

Bu sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu. Çok az maçta oynadı. Oynadığı maçlarda da laubali futboluyla adeta dalga geçti. Tolunay hoca son haftalarda onu da kadro dışı bıraktı.(Puan:40)

Celutska

Çok yetenekli olmasa da görev ini en iyiy şekilde yapmayha çalışan futbolcu. Sağbek ve stoperde nerde sorun varsa, nerde eksiklik varsa, orada iyi niyetle oynadı. (Puan:55)

Aykut Akgün:

Oynadığı maçlarda hiç sırıtmadı. Sakin ve kendine olan güveniyle hücum organizasyonalrına katılarak öne çıktı. Faydalı bir yedek oldu.(Puan:60)

Abdullah Karmil

Çok fazla şans bulmadı. Oynadığı az maçta da çok sırıtmadı.(Puan:50)

Zeki Yavru:

Sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda pek fazla oynamadı. Ama benim çok beğendiğim bir sağbektir. Gelecek adına ondan umutluyum.(Puan: 40)

Not- 1:

Trabzonspor Başkanlığına seçilen İbrahim Haciosmanoğlu ve arkadaşlarını kutluyorum. İnşallah Trabzonspor için başarılı olurlar.

Not- 2:

Sadri Şener ve yönetimi 175 milyon borçla ibra edildi. 40 milyon borçla ibra edilmeyen Nuri Albayrak ve yönetiminin suçu neydi? diye de insanın sorası geliyor. Ben hep aşırı ve hesapsız borç bırakan yönetimlerin ibra edilmemesinden yanayım. Hukuki bir sorumluluğu olmasa da vicdani bir sorumluluğu olmalıdır.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR