Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor Beşiktaş’a kaybetmez

Trabzonspor- Beşiktaş

1-614-001-001-001-001-001.jpg

Gerek teknik direktör, gerekse de futbolcuda her zaman önce yerlinin yerlisi, sonra da yerliden yanayım.

Yıllardır Trabzonspor’un tarihini araştırıyorum. Gerek şampiyonluk yılları, gerekse de lig ikincilikleri ve kupa kazanımlarında hep yerli teknik direktörler ve  yerli futbolcuların izlerini gördüm.

Yabancılar sadece hayal satıp, borç takıp, takım yıkıp gitmişlerdir bu şehirden. Bunun için Hami’nin gelmesi benim için çok önemlidir. Tıpki Sadi hocanın gelmesi gibi.

Hami hoca yarım sezon çalıştırdığı Trabzonspor’da bana göre başarılı oldu. Haciosmanoğlu döneminin en zayıf kadrosuyla en başarılı sezona imza attı.Yeni sezona onunla çalışmamak büyük hata idi.

İşte bu hatalar bugün Trabzonspor’u iflasın eşiğine getirdi. Keşke bu isimler zor anlarda değil daha rahat  ortamlarda göreve getirilebilse.

Sadi hoca da ruhen ve bedenen bitmiş bir takımı aldı. Geldiği noktada başarılı olmuştur. Ama bana göre en önemli başarısı altyapıyı hatırlatmak olmuştur.

Altyapıdan futbolcu gelmiyor diyenlere inat elindeki tüm yetenekleri görücüye çıkardı.

Hami hoca ile Trabzonspor biraz daha üstüne koyarak oynayacaktır.

Yönetimle uyumlu, taraftarla bütünlük içinde daha başarılı sonuçlar alınacaktır. Sezon sonunda da iyi bir iskelet kadro ortaya çıkacaktır.

Hami hoca, Beşiktaş karşısında takımı daha motivasyonlu, daha hırslı ve daha mücadeleci oynatacaktır.

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş da şampiyonluğun en güçlü adayı. Ancak, ligin ikinci yarısında oynadığı kupa maçlarında özellikle 1461 Trabzon karşısında kötü bir grafik çizdi. Bu performansla Trabzon’dan galip ayrılmalarını zor görüyorum.

Yeni teknik direktör her zaman ilk maçlarında takımı olumlu etkiler. Bu etkileme ile tam kadrolu Trabzonspor’un Beşiktaş karşısında kaybetmesini beklemiyorum. Yeter ki M’bia ve Cavanda’dan satış yemeyelim.(Tahmin:%55:0 %45:1)

Fenerbahçe- Çaykur Rizespor (Tahmin:1)

Osmanlıspor- Galatasaray (Tahmin:%60:2 %40:0)

Medipol Başakşehir- Kasımpaşa (Tahmin:2)

Torku Konyaspor Kayserispor (Tahmin:0)

Mersin İdmanyurdu-Akhisar Bel. (Tahmin:%60:0 %40:2)

Gençlerbirliği- Antalyaspor %55:0 %45:1)

Gaziantep- Bursaspor(Tahmin:2)

Medicana Sivasspor- Eskişehirspor (Tahmin:1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR