Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzon Spor Seyahat

Geldik zurnanın zırt dediği yere; G.Antep maçı sonrası köşe yazımda; “Sporcular aynı sporcu eğer Tolunay KAFKAS bir hafta içerisinde takımı ateşleyip bu hale getirmişse helal olsun, her şeyi zaman daha iyi gösterecek bekleyelim görelim” demiştim.

Umutlarımız yeşermeden Sivas’ta çok çok kötü bir oyun ve akıl almaz beceriksizlikler sonrası yenilen iki gol ve bırakılan üç puan, yani tas aynı hamam aynı al birini vur ötekine sonuç aynı değişen bir şey yok. İnsanın içinde biraz istek, biraz hırs, biraz adamlık olur bir takım bu kadar mı değişken olur anlayan varsa bize de anlatsın. Şenol GÜNEŞ sonrası Takım şovu dedik belki sayın Güneş’e futbolcular tepkilidir iyi oynar dedik ama maalesef her şey bir aldatmacadan öteye geçmedi. 


G.Antep maçının biraz şansla kazanılmış olmasını belki de kimse anlayamadı ve geldin Sivas’a, çok mu iyi futbol oynadı Sivas kesinlikle hayır o kadar eksiklerine ve Amatörce oyunlarına rağmen yedin iki gol peki ya Eneramo cezalı olmasaydı kaç yerdin o da başka bir husus, Şenol GÜNEŞ’in gidişi ne kadar hatalıysa Tolunay KAFKAS’ın bu aşamada takımın başına geçmesi de o kadar hatalıdır. Yanlışa yanlışla gidilmiştir sezon sonunda bu vebali kimler nasıl ödeyecek hep birlikte göreceğiz.

Trabzon spor takımı kaleciler hariç baştan aşağıya bir değişim geçirmelidir. Bundan
sonra eldeki genç sporcular daha çok kullanılmalıdır.Trabzon spor’u çiftlik sanan
oyuncular gerçeklerle biraz yüzleşirseler, belki işlerinin Futbol oynamak olduğunu
anlarlar. Keza lig sıralamasında 15 nci sırada yer alan G.Antep ile aramızda sadece 3
puan var ve bu hafta Fenerbahçe ile oynuyorsun Allah yardımcımız olsun.

Bu saatten sonra transferde yapılamayacağına göre sayın KAFKAS’a her türlü
desteğin verilmesinden yanayım. Eğer Tolunay hoca oynatacak futbolcu bulamaz ise
Yönetimden birkaç kişiyi kadroya alıp rahatlıkla oynatabilir.

Sayın ŞENER, olağanüstü kongre kararı alıp bu kulübü bırakmak için daha neyi
bekliyor, ne transfer sürecini ne de şike sürecini asla istediği şekilde yürütemedi,
yönetimindeki şahısların bir çoğu bu süreçlerde yanında olmadığı gibi özellikle şike
olayları sırasında bir çoğu korkudan mı ya da başka sebeplerden dolayımıdır bilinmez ama Başkanın yanında yer alıp destek vermediler, böyle yöneticilik olur mu?

Bizde yöneticilik yaptık, yönetici dediğin savunduğu değerler uğruna cesur ve dik olur gerekirse haksız yere hapis de yatar, yani Horana giren Terler misali bunları bilerek Yönetici olacaksın, öyle servetime servet katayım daha çok kariyer yapıp Trabzon spor üzerinden siyasete atılayım bunlar geçti artık. 

Sayın Başkan bu yöneticilere güvenip hala devam etmekte ısrar ediyorsan, bu kış mevsiminde Sivas’a kadar gidip takımı destekleyen ve sonucunda alınan mağlubiyetle ızdırap içinde evlerine dönen bu Trabzon spor aşığı vefakar taraftar bunun hesabını sormasını da bilir, lütfen artık gidin.

Bu hafta çok önemli bir maçımız var ve ne olursa olsun bu maç kazanılmalı, burada
de en büyük yük yine delikanlı taraftarımıza düşüyor, ne olur bu hafta doldurun şu
stadı hiç bir şeye aldırış etmeden verebildiğiniz kadar destek verin takımınıza ve
attığınız sloganlarla yerle bir edin Fenerbahçe’yi çünkü başka Trabzon spor yok bu
takım hepimizin.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR