Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzon Nereye ?

 

Futbol Federasyonu tarafından yasaklı olan taraftar sahada yokken, Futbolcular madem taraftardan çekiniyor Karabük maçında iyi oynar dedik ama, yine hüsran yine hüsran,
 
Bu takım sezon bitene kadar saç baş yoldurmaya devam edecek anlaşılan, futbolcular aldıkları bu mağlubiyetle yattıkları yataklarında acaba rahat uyuyabiliyorlar mı ya da sıkılmadan şehirde rahat dolaşabiliyorlar mı? Hiç sanmam sonuçta onlarda insan mutlaka sıkıntı duyuyorlardır. E kardeşim madem sıkıntı duyuyorsun madem bu takıma vereceğiniz bir şeyler kalmamış ne diye  binlerce taraftarı da sıkıntıya sokuyorsunuz, hep birlikte  çekin gidin evlerinize  anne baba veya eşlerinizin yanında mutlu şekilde yaşayın, sizlerde bizlerde mutlu olalım.
 
Gerçek takım oyunu nedir nasıl oynanır, rakip sahada nasıl boğulur ve rezil edilir hususlarında Trabzon spora ders verdikleri için Karabük takımını ve Mesut BAKKAL’ı kutluyorum,  Doksan dakika boyunca sürekli önde basarak pres yapan Karabük’e karşı önlem alamayan bir hoca ve sporcu topluluğu olabilir mi? Demek ki olabiliyormuş işte Trabzon sporumuzun halleri bu, umarım bu maçtan çok  şeyler almışlardır.
 
Lige verilen devre arasında Ankara Gazi Mahallesinde Mesut hoca ile bir şekilde karşılaştık, biraz sohbetten sonra hocam sizde büyük cesaret var küme düşmeye aday bir takımı aldınız ve nerelere getirdiniz diye sordum, Mesut hoca; Aslında bu çok kolay sistemini kuracaksın ve yoluna devam edeceksin  takımla fazla oynamayacaksın dedi, Trabzon maçında gördük ki Mesut hocanın kurmuş olduğu sistem hala tıkır tıkır çalışıyor gelene 3 gidene 3 atıyor, böyle bir sistem Trabzon takımı nasıl kuramıyor hala hayret ediyorum bu kadar zor mu sistem kurmak, bizde bırakın sistemi saha içersinde ne yaptığını bilmeyen bir çok oyuncu var bu nedenle yine söylüyorum biz bu kafalarla Edirne’ye kadar gider sınırın diğer tarafına geçemeden köyümüze geri döneriz. 
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR