Arif Çetin

Arif Çetin

Teşekkürler Trabzonspor

Öncelikle Manisa/Soma'dan yaşanan elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah CC'den rahmet diliyorum. Ailelerinin, yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun. 

2013-2014 sezonu bir şekilde bitti. Ligin ilk maçında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak başlayan bordo mavililer, aynı skorla Antalyaspor'u yenerek lig defterini kapattı. Elazığspor, Antalyaspor ve Kayserispor lige veda ederken, İstanbul BB, Balıkesirspor ve Mersin İdman Yurdu ise futbolun en zirve ligine geldiler. 

Onur Kıvrak ve Aykut Demir'in yokluğunda kaleci Fatih ve Caner ile birlikte klasik onbiri ile maça başlayan Trabzonspor'da, herşey KDÇ Karabük- Sivasspor maçına endeksliydi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray mağlubiyeti ile dördüncülüğü kaybeden bordo mavili ekip, Karabük'ten beklediği sonuç gelince ligi istediği yerde tamamladı. 

Küme düşmesi kesinleşmiş Antalyaspor karşısında aslında zor bir doksan dakika yaşanmadı. Her alanda oyunun hakimi Trabzonspor'du. Zeki'nin gol ile tanışması, Olcan Adın'ın jeneriklik golü akşamın geride kalan güzellikleriydi. 

Trabzonspor adına üzüldüğümüz tek nokta ise, performansıyla hiçbir şekilde Trabzonspor formasını giymeyi hak etmediğini düşündüğümüz, hangi amaç ve mantık ile kadroya katıldığını kimsenin hâlâ çözemediği Şahin Aygüneş'in dakika almasıdır. Gönlümüzden geçen o dur ki, bu formayı giymeyi daha fazla hak eden genç yeteneklerin bu tür maçlarda onurlandırılmasıdır. 

Ligin ilk yarısı sonrasında hedefsiz bir takım olan Trabzonspor'un bu noktaya gelmesinde en yük pay kuşkusuz Hami Mandıralı'nındır. On ikinci sırada olan bir takımı aldı, ilk dörde getirdi. Bir teşekkür de Tolunay Kafkas ve arkadaşlarına. 

Trabzonspor'un gelecek sezona yönelik hedeflerine ilişkin düşüncelerimizi inşallah hafta içerisinde sizlerle paylaşacağım. 

Bir kez daha Soma'dan hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyor, Milli Takım, Trabzonspor ve diğer kulüplerin bu olaya yönelik ziyaret ve etkinliklerini de ayakta alkışlıyorum. İşte Türk milletinin özlediği tablo bu.  İyi günde, kötü günde bir ve beraber olmayı toplum olarak özlemişiz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR