Arif Çetin

Arif Çetin

Teşekkürler MRA

Buraya kadarmış. Bu yazı için bilgisayar başına geçtiğim dakikalarda henüz maç tamamlanmamıştı. Ama senin için büyük bir hayâl olan Trabzonspor A takımı hocalığı bu maç ile sona erdi. Geçtiğimiz yıl 1461 Trabzon'da göğsümüzü kabartmış, oradaki gençlerin Trabzonspor'a kazandırılması ile büyük iş başarmıştın. Bugün Yusuf Erdoğan, Kadir Keleş ve diğerleri Avni Aker'deki top koşturuyorlarsa en büyük emek senindir.

Ama Süper Lig bir başka kurtlar sofrası. Sen bu sofrada yer alamadın. Bu büyülü arenanın renkli ışıkları seni de içine yuttu. Adaleti sağlayamadın. Malouda gibi futbol ömrünün sonuna gelmiş isimlerin gölgesinde kaldın.

Avrupa'da Trabzonspor'un yüzünü güldürdün. Hakkını teslim edelim. Keşke sezonun ilk yarısı bittiğinde aldığın istifa kararının ardında durabilseydin. İstifa kararın sonrasında hemen görevi kabul eden yardımcını sen belirleyebilseydin. Takım içerisinde yaşananları anında yönetime ileten, yönetimden aldığı direktifleri(!) seni atlayarak empoze eden isimleri uzaklaştırabilseydin. Ama olmadı...

Maça dönecek olursak...

Zokora savunmanın merkezinde, Özer orta sahada, Adrian sağ çizgide, Olcan Adın haftalar sonra sol dışta, Janko ve Henrique de en önde.

Orta sahanın merkezi Bourceanu ve Özer ile iyi top yaptı. Hakem ilk yarıda Akhisar'ın bir penaltısını veremedi. Haftalardır söylüyoruz, Aykut Demir'den solbekte olmaz. Bugün iki gol tamamen onun hatası. Adrian sağ çizgide. Moral olarak yerlerde sürünen Henrique'den hâlâ birşeyler ummak neyin beklentisi?

Rakip daha dört gün önce kupa oynayıp gelmiş. Her alanda senden üstünler... Janko'yu kadroda  düşünüyorsanız, sadece ön kanat oyuncularının iyi ortalar yapması yetmiyor. Aykut Demir'den Janko ve Henrique ikilisine bir hafta oynasan isabetli top gelmez.

GEREĞİNİ YAPIN!

Yazık, hem de çok yazık. Bu takımı sıradanlaştıranlara çok yazık. Trabzonspor hiç bir dönem bu kadar tepkisiz olmamıştı. Sadece MRA değil, hocayı bu göreve getirenlerde gereğini yapmalı. Trabzonspor mali olarak çökmüş durumda.  Bunu hepimiz biliyoruz. Yabancı santrafor alınmaması da birçok yanlışın içindeki birkaç doğrudan birisi. Ama bu işi yapamayacaksanız, verdiğiniz sözleri tutamayacaksanız bırakın gidin...

Tüm yaşananlar sizi rahatsız etmiyorsa kaptan Onur'un gözyaşlarından utanın...

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR