Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Skor sizi aldatırsa!..

Hüseyin Göçek, FİFA kokartlı bir hakem!..

Bu işte bir yanlışlık olması gerek, daha önce yönettiği karşılaşmalarda da olduğu gibi, zırt-pırt her şeye düdük çalan biri. Halbuki futbolda hafif sertliklere göz yumacaksın, her pozisyona düdük çalıyorsun be adam…

reklam-002-001.jpgBırak sahadaki her iki takımı da rahat oynasınlar, bu korkaklık niye ?

                                    *

Maça gelince hafta içi kupa maçı oynayan ve çift kale idman havasında  geçen Keçiören karşılaşması Trabzonspor’u silkelemiş gibiydi.

İki Trabzonlu oyuncu Caner ve Barış Memiş’in forma giydiği konuk ekip ise ligin dibinden uzaklaşmak için tüm mücadelesini  oyuna koydu ve sahaya bastı.

Özellikle Barış eski takımına zaman zaman tehlikeli sıkıntılar yarattı. Bunlardan birinde de 2.yarıda bir pozisyonda attığı üst üste  çalımla, Bosingwa’nın başını döndürdü, ortaladığı topa da kafa vurup gol atmak Anıl’a kaldı.

Görünen o ki; ev sahibinde sakat ,cezalı ve Afrika kupasındaki oyuncuların eksikliği, Trabzon takımının ön liberosun da ciddi bir boşluk yarattı. Aykut’un stoperde yine gününde oluşu bu gediği yer yer kapattı.

                                 *

İlk yarıda Mehmet’in frikikten attığı nefis gole, aynı güzellikte  Bosingwa’nın son anda kestiği şık ortayı kafa ile tamamlayan Cardozo eşlik edince, Bordo Mavililer ilk 45 dakikayı 2 gol önde tamamladı.

İkinci 45 dakikada her iki takımda oyunu ve  futbolu ne kadar hızlandırmak istediyse de, buna ortalarda göçek oynayan orta hakem, Hüseyin Göçek müsade etmedi.

Bordo Mavili taraftarların soğuk havaya ve maçın anlamsız geç başlama saatine rağmen, 90 dakikaya olan ilgisi kayda değerdi.

                                 *

Ligdeki son Sivas maçında takımının en iyisi olan Aykut, bence bu gecede Bordo Mavililer de görevini en iyi şekilde yapan oldu. Tebrikler Aykut Demir…

Cezalı olan Yusuf’un olmadığı, bir Kayseri Erciyes mücadelesinde sakatlanıp, aylar sonra yine bir Kayseri Erciyes karşılaşmasında  takımına dönen Deniz’in olduğu bu kadro, ligdeki gidişine bilmem Fenerbahçe deplasmanı ile devam edebilir mi?

90 + uzatmalar oynanırken, Murat’ın misafir takım adına yerden attığı sert şut önce yan direğin dibine, sonrada kaleci Hakan’ın başına çarpıp içeri girmesi gerekirken,  kornere çıkması Allah’ın Trabzonspor’a bir ikramıydı.

Düşünebiliyor musunuz? Son dakikada bu gol olsaydı oyunun 2-2 bitmesi işten bile değildi. Çünkü Kayseri ekibi de bunu hak etmişti.

Son saniyelerde oyun dışı kalan Edinho için gösterilen kırmızı kart ise yerindeydi.

                                                             *

Fenerbahçe deplasmanı öncesi bu galibiyet gerçi her açıdan önemliydi.

Trabzonspor Kulübü baksın da sattığı kendi oyuncusu Barış Memiş’i sezon sonu geri alsın bu biirrr….. İkincisi de, Trabzon takımı Fenerbahçe deplasmanında böyle yakaladığı pozisyonları cömertçe harcar, sahada yardımlaşmadan birbirine uzak ve ruhsuz kalırsa ve de yüreğini tam anlamıyla ortaya koyamazsa, işte buraya yazıyorum Fener önünde 3’lük olur gelir.

Hepsi aklını başına toplasın.

                                                                           *

Son olarak geceye de kim damga vurdu derseniz ? Lig TV ekranını çok seven ve canlı yayın anında sahada ekranda çok görünmek isteyen artist ruhlu bir hakem, Hüseyin Göçek derim.

Çok kötü maç yönetti vesselam.

 


Trabzon, Lösemili çocuklar için hastaneyi, toplu taşımacılık için hafif raylı sistemi acilen bekliyor.


 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR