Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Sis Perdesi!

 10 Ekim cumartesi günü Ankara’nın göbeğinde patlayan canlı bombalar, 102 vatandaşımızı hayattan koparırken, geride bıraktığı soru işaretlerinin yanıtları günler geçmesine rağmen bulunabilmiş değil.

 Barış ve demokrasi mitingi yapılacağı gün insanların toplanma yerine canlı bombaları sürme emrini veren, barıştan ve demokrasiden nasibini almayan hainler asla insan olamazlar.

 İŞID mı, PKK mı yoksa başka aşırı sol örgütler mi canlı bombaları insanların üzerine sürdü, bombaları patlatın emrini verdi.

 Olayın üzerinden 9 gün geçmesine rağmen istihbarat ve güvenlik birimleri, canlı bombaları insan yığınları üzerine sürerek bombaları patlatın siz de imha olun emrini verenleri ortaya çıkaramadı.

 Türkiye o kadar karışık ki, olayları birbirinden ayrı düşünmek mümkün deği.

 Güvenlik birimleri delilleri değerlendirirken kılı kırk yarıyorlar,

 Ancak bir kanaate varamıyorlar!

 Bu noktada bir güvenlik zafiyetinden bahsediyor değiliz.

 Terör örgütleri bölgemizde cirit atıyor, her gün Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde PKK terör örgütlere şehirlere kadar inerek askerimize polisimize saldırıyor, aylardır şehit veriyoruz.

 Dünya’yı yöneten iki yüzlüler demokrasi ve insan hakları adına Türkiye’ye büyük baskı yaparken, PKK’nın tek taraflı olarak asker ve polislerimizi şehit ettiklerini ve bu mücadelenin tek tarafla olduğunu görmüyorlar.

 Kim ne derse desin, Ankara’da patlatılan canlı bombaları insan yığınlarının üzerine salan örgüt kim çıkarsa çıksın, PKK’nın bu olayda payının olduğunu düşünmekteyiz.

 Asker ve polislerimiz Doğu ve Günaydoğu’da PKK’lı teröristlerle mücadele verirken sanki eli kolu bağlı.

 İlçelerin yönetimine el koymak için asker ve polisin görevini engelliyorlar, cadde ve sokakları kazıyıp, hendekler açıyorlar.

 Asker ve polisimiz onların açtığı hendekleri kapatmaya çalışırken kalleşlerin mermilerinin hedefi oluyor.

 Asker ve polisimiz PKK’li teröristlere onların rahatlığında atış yapamıyor, uluslar arası anlaşmalar devreye giriyor.

 Türkiye’nin en büyük müttefiki, stratejik ortağı ABD bile PKK gibi terör örgütü olan PYD’ye silah gönderiyor,.

 Gerekçe olarak PYD’yi terör örgütü olarak tanımamasını gösteriyor.

 Türkiye onlar da terör örgütüdür diyor ama ABD yönetimine kabul ettiremiyor.

 Dünya böyle iki yüzlü olarak olup biten meselelere bakmaya devam ettiği müddetçe sıra kendilerine de gelecek, onların canı yandığı zaman cümbüşü seyredeceğiz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR