Cenap Serdar

Cenap Serdar

Sayın Şener'e açık mektup

“sadri şenerin gitmesini is-te-mi-yo-rum sayın başbakan tarafını belli etmiştir bizimde 12 haziranda tarafımızı belli etmemiz lazım stad istemiyorum yol istemiyorum adalet istiyorum ama nerde aman aziz bucada bi kazaya ugramayalım ne demek sen adaletli bi insan olsan iki takımada başarı diler işne bakarsın ancak kalem hediye etmeler buca maçı öncesi alakasız yanlı sözler herkes neyin ne oldugunu gördü.sn.cenap bey sizdende bu konular hakkında görüş bildirmenizi beklerdim ama sanırım sizde kendi menfaatinizi düşünüyorsunuz.lütfen yayınlayın”

Şeklinde benim Futboldan çıkarımı sorguluyor, benim tek çıkarım canımdan çok sevdiğim Futbol takımımın şampiyon olmasıdır. Bundan  başka hiçbir beklenti ve isteğim olamaz, hayatımda istediğim her şeyleri fazlasıyla doya doya yaşadım. Trabzonlu benim hangi mahallede hangi sıkıntılarla yaşadığımı  ve Ülkem için neler yaptığımı iyi bilir. Bu nedenle yazılarımı yazarken  özellikle Trabzonsporla ilgili olanlar hakkında cenab-ı Allahın dışında kimseden çekinmem, korkmam sonucu nereye varacaksa varsın sonuna kadar giderim doğru bildiklerimde,

Gelelim asıl meseleye sayın Başbakan bu Ülkenin Başbakanıdır yani herkese eşit mesafede olmalıdır onun için tüm vatandaşları ve bölgeleri eşit haklara sahiptir. Ancak Ligin bu kadar sıkıntılı geçtiği bir ortamda Şampiyonluğa oynayan bir takımı kabul edip görüş belirtmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum ve bu görüşme şimdi nerelere çekildi ve nasıl eleştiriler yapılıyor.

Trabzonspor takımı  taraftarındır. Taraftar; Başkanın, Başbakan ile yapacağı görüşmeyi istemiyorsa bu görüşme gerçekleşmemelidir, sayın Başkan geçerli bir mazeret bulup bu görüşmeye gitmemelidir. Bunun sonuçlarını siyasi açıdan değerlendirmek gerekmez  ancak, Trabzonlunun her şeyi olan Trabzonspor ve taraftar açısından bakıldığında, Trabzon’a çok büyük zararlar verebileceği ortadadır.

Sayın Başkan çok efendi, kibar ve centilmen bir kişiliğe sahip olduğunuzu tüm kamuoyu biliyor, bu yüzden  zaman zaman çok eleştiri de aldınız. Başbakan ile  yapacağınız görüşmenin sonuçları,  sizinle sayın Başbakan arasında değil, gelecekte Trabzonspor  taraftarı ve sizin aranızda bir sorun haline dönüşmesinden endişeliyim , bu nedenle Yönetim Kurulunuzla bir toplantı yapıp bu  görüşme kararını tekrar masaya yatırmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR