Cenap Serdar

Cenap Serdar

Onur'lu TS dersi

Her şey çok güzel giderken Onur’un sakatlanması tüm camia üzerinde şok etkisi yaratmıştır sanırım, ama bu tür kazaların Futbolun içerisinde olabileceğini hepimiz biliyoruz, Trabzon kalecisiz kalmaz Tolga’nın da en az Onur kadar başarılı olacağını biliyorum, Onur çok genç, bu tür sakatlıklar onun için problem olmamalı, olduğunu da sanmıyorum iyi bir tedaviden sonra daha kuvvetli olarak sahalara dönecektir. Geçmiş olsun Onur, biliyorum ki yığınlarca Trabzonspor taraftarı hatta tüm Türkiye senin biran önce iyileşip yeşil sahalara dönmen için dua etmektedir, çünkü sen bu Ülkenin Milli Takımı içinde çok önemlisin.

Fenerbahçe’nin açıklamalarından rahatsızlık duyan Trabzonspor yönetiminden, tüm spor camiası özellikle İstanbul’da ki bazı kana susamış kitleler çok sert ve provoke edici açıklamalar beklerken, yapılan sıcak barışçıl açıklama zannederim ki bu kesimleri çok rahtsız etmiştir. Bu kesimleri ters köşeye yatıran ve sağduyulu davranan Başta sayın Başkan ve yönetim kurulunu kutlamak gerekir, ancak bundan sonraki davranışlarımızın da bu şekilde olması gerekir ki, gerçek insanlığı, dostluğu ve centilmenliği görsün rakiplerimiz de ders alsınlar.

Trabzonspor’la ilgili olarak medya ve rakip takımların sürekli olarak inceden inceye yarayı kaşıdıkları apaçık ortadadır, Gençler birliği- Fenerbahçe maçı sonrası Gençler birliği sporcuları hakkında basında yer alan açıklamaların kimler tarafından ortaya atıldığı hala belli olmadığı gibi, Trabzonspor’un bu hafta sonu Gençler birliği ile yapacağı maçta bu sporcuların nasıl motive olduklarını hep birlikte göreceğiz,  keza bu sporcuların ne yapıp yapamayacakları o kadar önemli değil ancak, bu şekilde yapılan açıklamalar la Trabzonspor’un oynayacağı rakip takım futbolcuların motive olmaları sağlanmaktadır.

Yazılacak o kadar çok husus var ki bunları ortaya döküp bir kaos ortamı oluşturmanın şu aşamada bir anlamı yok, ancak bu güne kadar ne yazdıysak hepsi yaşandı, bildiklerimizi şu an yazmıyorsak korkaklığımızdan değil Trabzonlu oluşumuzdan ve efendiliğimizdendir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR