Arif Çetin

Arif Çetin

Olmuyorsa zorlamayacaksın

Birçok şey iyi gitmiyor Trabzonspor adına. Yönetimden teknik ekibe, futbolcusundan maçın hakemine kadar futbolun temel bileşenleri ile barışık değil bu sezon bordo mavililer.

Başkan'ın konsantrasyonu tamamen kaybolmuş. Son iki senenin neredeyse tamamına yakınında cezalı. Son yaşananları izah etmekte zorlanıyor insan. Zaten yönetim kurulu diye birşey kalmamış.

Hoca sevilen isim, tamam... Ancan bazen o kadar acemice tercihler yapıyor, o kadar yanlış kararlara imza atıyor ki, Şota kalitesinde bir futbol adamına birşeyler demek kariyerine saygısızlık olur. İnsan düşünmüyor da değil. "Sülüman Abi" faktörü mü ön planda.

Gelelim oyunculara. İsim isim ele aldığınızda belki de Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosu olduğu konusunda tüm camia hemfikir. İşte gördünüz. Topu kontrol etmekte zorlanıyorlar. Normal şartlar altında ligi görse eder bu kadro.

Rakip Başakşehir sistem takımı. Onların kaygısı Trabzon'a göre yok gibi. Şans gölüyle maçın başında öne geçtiler. Sonrasında kurgu hep aynı. Hiç değişmedi.

Trabzonspor'da birçok oyuncunun performansı yerlerde sürünüyor. Douglas Texeira'nın bu haliyle onbirde kendine yer bulması, sadece kulübedekilere değil, U19 takımındaki merkez savunmacılara haksızlık.

Kariyerine saygı duyduğumuz Mbia'daki düşüşün izahını yapabilen var mı?

Erkan bal yapmayan arı.

Cavanda'nın dünya umrunda değil. Kafa bir milyon.

Ekici haftalardır sahalardan uzak kalmanın verdiği eziklik ile herşeyi kendi yapmaya kalkıyor.

Özer Hurmacı onlarla eşdeğer, ne varlığı ne de yokluğu belli.

Şota Hoca'nın Douglas be Mbia ısrarını anlamak mümkün değil. Bakın Medjani oyuna girdi, Trabzonspor rakip kalede daha fazla göründü.

Savruk ve sorumsuz da olsa kulübede bekleyen bir Yusuf Erdoğan var iken, Özer ve Erkan'a nasıl sabredilebiliyor?

Oyuna girdikten sonraki Ndye'nin hangi görev için sahada yer aldığını anlayabileniniz var mı?

Cardozo'nun kaçırdığı son dakika penaltısı da tüm bunların özeti. İşer iyi gitmiyor. Her alanda iyi gitmiyor ki, camiamın özgüveni yerle bir.

Bazı şeyler değil, birçok şey hatta herşey iyi gitmiyorsa zorlamayacaksın. Bırakacaksın ki şehir bir nefes alsın...

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR