Kadir Can

Kadir Can

Merhabalar...

Biliyorsunuz, 2013 AB İlerleme raporu açıklandı. Rapora göre 2013’ün ilk 9 ayı için yaklaşık 11 milyar dolarlık satış yapılmış. “Satış” başka anlamlara gelebileceğinden olay kulaklara daha bir hoş gelsin diye yumuşatılmış! “Özel””leştirme”! Kime? Yabancılara… Başka bir gözle “Özel olanlara”! Bu ülkede özel olmayanlar kimler? Anlaşılıyor ki bu ülkenin gerçek sahipleri. Böyle olmasaydı bu yapılan “satış”lar özür diliyorum dilim sürçtü! Bu özelleştirmeler kurumda çalışanlara yapılırdı! Size, bize, vatandaşa yapılırdı! Bizler maalesef burada da yokuz! “Özel” olmak için ne yapmamız gerekir?

◊◊◊

PKK şehitliğiymiş! Şehit kime denir tartışmalarının sonucu! Mehmetçik, son 30 yıldır kime karşı mücadele verdi? Vatan ve İslam düşmanı PKK’ya. PKK kime hizmet ediyor? Haçlı ordusunun PKK koluna. Haçlı ordusunun eşkıya koluyla mücadele eden Mehmetçiğin şehit olmayacağını düşünenler, söyleyenler! “PKK şehitliği” konusunda susarak destek mi veriyorsunuz?

◊◊◊

Dikkat! Sözde şehitliklerde, mezarlarda, “PKK leşi” yerine silah çıkmasın!

◊◊◊

Son günlerde ara ara da olsa okumaya ve duymaya başladık! Bir tarafta nur içinde yatsın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk… Diğer tarafta bebek katili, İmralı köpeği, ş...z! Sözde “Kürt sorununda” aynı paralelde düşünüyorlarmış! Bu nasıl paralellik? Size göre Atatürk, din düşmanı değil miydi? Hani Abdullah Öcalan ş..fsizinamaz kılıyordu? Yapma ya, hadi oradan!

◊◊◊

Amaç, bebek katili, ş...fsiz, İmralı köpeğini, nur içinde yatsın M.K. Atatürk’ü eşleştirmek! Önce bu milletin asli evladı Kürtler’i milletleştirmek! Din, vatan, bayrak, millet ve insanlık düşmanı birine devlet başkanı sıfatı yakıştırmak! Ş...fsizi, Atatürk’le özdeşleştirmek ve değerli kılmak! Madalyonun arka tarafıyla da Atatürk’ü öyle biriyle anıp “aşağılaştırmak! Bir taşla iki değil tam dört kuş vurmak gibi hedefleri var… Ziya Paşa ne demişti? “Eşeğe altın semer de vursan, eşek eşektir”

◊◊◊

Son zamanlarda Milli Marşımızla ilgili “spekülasyon”lar da artıyor. Marş içindeki bazı kelimeler rahatsızlık uyandırıyormuş! Belki çok üst perdeden söylemler yok ama! En azından şimdilik… Henüz maç öncesi ısınma hareketleri tarzından! Adamların şımarıklıkları diz boyu ve can sıkıcı! Bu düşüncelerini yarın daha üst perdeden söylemeyecekleri ne malum?

◊◊◊

Toplum mühendisliği… Son yıllarda sıkça söylenen bir söylem. Kimdir bunlar? Nasıl geçinirler? Kimlerden ve nerelerden eğitim almışlar? Hepsi bilinmezlik bizim açımızdan. Tıpkı “derin devlet” tabiri gibi! İşlerini iyi yaptıkları kesin! Çünkü silindir gibi eziyorlar. “Değişim” diye diye farkında olmadan bizleri değiştirdiler. Karı ile kocanın arasını açtılar. Ailenin, evlatları üzerinde hakimiyetlerini yok edecek kadar etkilediler bizleri. Amiyane tabirle “yatak odamıza bile tecavüz ettiler”! Coğrafyamızı, fiziki değişimden önce beynimizde değiştirdiler. Algımızı allak bullak ettiler. Darlanıyorum artık! Allah sonumuzu hayır etsin diyeceğiz ama …

◊◊◊

Bundan sonra Habe61 haber sitesinde sizlerle birlikte olacağız. Yazılarımızla sizlerle Türk kahvesi tadında sohbetler yapmak istiyoruz. Bazen güncel ve sosyal olaylarla çoğu zamanda TS’umuzu konuşacağız. Aklımızın erdiğince, dilimizin döndüğünce… Umarız hep birlikte hoşça vakitler geçiririz. Karşılıklı katkılar sağlama dileğiyle…

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR