Cenap Serdar

Cenap Serdar

KOCAMAN! insaf

Allı şanlı koskoca Fenerbahçe Spor  Kulübü Futbol takımının hocası Aykut KOCAMAN    beceriksizliğine bağlı, aldığı başarısızlıklarının sonucu sığındığı noktaya bakar mısınız !

“Trabzonspor son 3 haftada kritik maçlar oynadı. Bu 3 maça bakmak lazım. Gaziantepspor, Bucaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor... 3 maç 3 penaltı. Bu penaltılar Trabzonspor’a kasten, isteyerek verildi, demiyorum. Fakat kimse bunları incelemiyor. Ancak maçların kritik anlarına denk gelen penaltılara bakmak gerek” şeklinde 17 Aralık 2010 tarihinde yaptığı her zamanki gibi saçma sapan açıklaması. Hiç bir şey anlamadım desem yeridir sadece Trabzonspor’un başarısına gölge düşürmesin diye yazdıklarını yorumluyorum.

Bence öncelikle KOCAMAN mutlaka birilerinden Türkçe anlatım, ifade etme  ve iletişim kurma dersleri almalı keza, maçlardan sonraki Felsefi açıklamalarını değme filozoflar ve psikologlar bile anlamaz hale gelmişler ki.. biz nasıl anlayacağız yaptığı açıklamaları.

Neyse, KOCAMAN Trabzonspor’a verilen penaltılara sığınmaya çalışıyor ki kim ne derse desin o üç penaltı da penaltı, diyor ki maçın kritik anlarında penaltı çalınıyor, doğru diyor haklı da hem de çok haklı  Trabzonspor rakibini önüne katmış artık son bir hamle kalmış onda da penaltı çalınıyor  yanlış ne var bunda, bu Trabzonspor, maçın 90 dakikası değil 100 dakikası da dahil (o araya hopteki koyuyoruz)savaşıyor  yiyip bitiriyor  rakibini, artık rakipleri biran önce gol gelse de rahatlasak diye dua eder hale gelmişler, maç bitiyor Trabzonlu futbolcular  hala diri, hala cap canlı senin sporcuların ise kalitelerine ve yeteneklerine kimse bir şey diyemez ama saha içerisinde  60’lık pide hamuru gibi yan gelip yatıyorlar yani 60 dan sonra bitiyorlar bunu da mı Trabzonspor yapıyor yoksa.

Son Karabükspor maçında Karabük’lü oyuncu maçın kritik dakikasında topu kendi kalesine göndererek maçın kırılma anı ve hazimeti hazırladı, şimdi KOCAMAN’a sormak lazım bu Futbolcuda mı bilerek Trabzonspor’un kazanmasına yardımcı oldu, ha de oradan be….,

Sayın KOCAMAN öncelikle  bu kadar kaliteli bir takımı oynatamadığın için senin Hocalığından ben şüphe duymaya başladım! ikincisi bu açıklamalarınla koskoca bir camiayı zan altında bıraktığının farkında değil misin? üçüncüsü Trabzon ve Fener takımları arasında yıllardır süren gerginlikler son dönemde yerini ılımlı bir havaya bırakmışken havayı tekrar germenin anlamı ne?

Bence sen Fenerbahçe’ye düşmanlık yapıyorsun, saçma sapan kimsenin anlayamayacağı  açıklamalarda bulunacağına, takımının sporcuları arasındaki sorunları gidermeye çalış,  maç sırasında rakibine tekme sallayan, hakeme ve rakibe küfreden, hakeme saldırıp vuran futbolcularının maçını cesaretli hakemler yönetmiş olsa üç maç sonra oynatacak adam bulamazdın, sonuç olarak yukarıda saydığım üç nedenden dolayı sayın Aziz YILDIRIM’ın yerinde olsam seni hemen kovardım, zaten bu gidişle yakın zamanda Fenerbahçe’ye verecek bir şeyin kalmayınca ve mazeretlerinde bitince umarım kendi isteğinle sen bırakırsın takımı, yoksa takım seni terk edecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR