Cenap Serdar

Cenap Serdar

Kaç Yıldız Oyuncu Transferi yapıldı!

Yeni seçilen Trabzon spor yönetimi ve Teknik heyetin açıklamalarına bakılırsa, Trabzon spor taraftarı önümüzdeki sezon da bol bol ahları vahları çekecek.
 
Bırakın, büyük kulüplerin yaptıkları ya da yapmaya çalıştıkları transferleri, diğer Anadolu takımları kaliteli yıldız  futbolcu transfer etmenin peşindeyken bu güne kadar Trabzon cephesinden önemli bir ismin gündeme gelmemesi endişe verici. Sabır sabır deniyor nereye kadar sabredilecek, sanırım transfer bitimine kadar sabır sonra lig başlayacak ve sabır taşları bir kez daha çatlayacak. Bu filmi zaten geçen sezon tüm taraftar görmüştü.
Kadro da bulunan mevcut yabancı futbolcular ve 1461 Trabzon takımından yapılacak takviyelerle önümüzdeki sezon mücadele edilecekse bu açıkça deklare edilmelidir. Ayrıca basın yayın organlarında yer alan haberlerde adı geçen yerli ve yabancı futbolcular transfer edilecekse bu da gerçekten iflas anlamını taşımaktadır. 
 
Trabzon taraftarı kaç yıldır şampiyonluk özlemi ile yanıp tutuşuyor, şike dönemine ait Şampiyonluğu saymaz isek bilmem kaç yıldır Trabzon takımına yakışmayacak futbolcularla çok çok kötü futbol oynanmakta, Trabzon taraftarı gerek kendi evinde gerekse deplasmanlarda rezil olmaktadır. 
 
Bu rezilliğin son bulması ve şampiyonluğa koşacak bir kadro kurulması  amacıyla vizyonu ve vaatleri nedeniyle rakiplerinden bir adım daha öne çıkan sayın İbrahim HACIOSMANOĞLU  Başkan seçildi. Yani sayın HACIOSMANOĞLU’ndan beklentiler çok fazla sanırım o da bunun farkındadır.
 
Bu nedenle transfer sezonu kapanmadan önce, takıma adam gibi banko oynayacak yerli ve yabancı yıldız futbolcu transferleri yapılmalıdır. 
 
Eldeki mevcut kadroda yer alan  futbolcuları oynatmayı ne sayın Şenol GÜNEŞ ne de sayın Tolunay  KAFKAS başaramadı. Sayın AKÇAY’ın da bu konuda çok sıkıntılı dönemler geçireceği ve sonucunda başarılı olabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum. 
 
Özellikle yabancı uyruklu futbolcuların bireysel anlamda ne kadar yetenekli oldukları ortada bir ikisi hariç al birini vur diğerine, yerli futbolcu kardeşlerimizde onlara ayak uydurmuş vaziyetteler bu nedenle sayın AKÇAY’ın işi çok zor umarım başarır tüm taraftarı mutlu eder bende yazdıklarımdan dolayı utanır özür dilerim, ama zor dostum zor hem de çok zor. 
Mevcut kadro ve kurgulanan düşüncelerle, Trabzon spor takımına en az 3-4  banko oynayabilecek kalitede futbolcu transferi yapılmaması halinde, geçtiğimiz sezonda olduğundan daha kötü akıbetin Trabzon spor’u beklediğini rahatlıkla söyleyebilirim. 
Yönetim ve Teknik heyette görev alan  herkes, takım için en kötü sonuçları düşünerek en mükemmel işleri yapmaya çalışsın, yoksa iş işten geçtikten sonra ahlanmanın vahlanmanın bir yararı olmaz Allah korusun.
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR