Cenap Serdar

Cenap Serdar

Gerçek Kral 1461

1461 Trabzon, Kupa maçında Galatasaray’ı yenerek Trabzon ve Ülke spor tarihinde  yerini almıştır. 

 
Trabzon’da futbol böyle oynanır demiştir tüm Ülkeye anlayanlara, ama biz ne zaman anladık ki onları Trabzonspor’u takip etmekten başımızı kaldıramadık ki, yani onların PTT 1 lig’de ki başarılarını  ne zaman önemsedik ki?
 
1461 Trabzon teknik direktörü  Mustafa Reşit Akçay maçın ardından mutlu olduklarını söylerken, tüm Türkiye'den kendilerine saygı gösterilmesi gerektiğini istedi. 
 
Saygıdeğer hocam bırak Türkiye’yi biz Trabzonlular sizlerin başarılarına ne kadar önem verip saygı gösterdik, sizler bu günlerde kanayan ve kangren olmuş yaramıza derman oldunuz, sahada hem rakibinizle hem de zavallı hale gelmiş TFF’nin hakemleri ile mücadele edip aslan yüreklerinizi ortaya koydunuz bizleri sonsuz mutlu edip, Türk futbol tarihine geçtiniz ne mutlu sizlere, umarım bu maç hepimize ders olur ve sizleri daha iyi anlayabiliriz,  birilerinin hayallerini yıktığınız ve destur dediğiniz için sizlerin önünde saygı ve sevgiyle eğiliyoruz, böyle oynamaya devam ettiğiniz sürece size saygı gösterseler ne olur göstermeseler ne olur, sonuçta sözde aslanı evinde devirip kral koltuğunda yerinizi almadınız mı?  
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR