Cenap Serdar

Cenap Serdar

Fenerliler Üzülmüş!

Gaziantep maçında açılan pankart, Fenerbahçe camiasını rahatsız etmiş, yanlı İstanbul medyası ve yayıncı kuruluşun kanallarından yaylım ateşe geçtiler, vah vah çok üzüldük hem de çok, bu Trabzon taraftarı da ayıp etti yani! ne için böyle pankartları açarsınız ki baksanıza çok üzülmüş dokunulmazlığı olan muhterem şahıslar, şaka gibi açıklamalar yapılıyor bu pankartla ilgili, bunu asanlar bir elin parmaklarından fazla kişiler değiller ancak, anlamadığım bir şey var bu pankartta gocunulacak bir şey yok ayrıca, İstanbul’da

 

“BURASI LEŞ GİBİ HAMSİ KOKUYOR” şeklinde ki tezahürat bir elin parmakları kadar seyirci tarafından mı yapılıyor yoksa stadyumu dolduran Fenerbahçe taraftarının tümü tarafından mı, bunu herhalde tüm Türkiye izlemiş ve görmüştür. Bu tezahüratı Fenerbahçe yönetiminin engellemesini bırakın  katıla katıla güldüklerinden eminim. Trabzon taraftarı yapılan bu tezahürata her zaman gülüp geçti çünkü; Hamsi Trabzon için bir semboldür, Hamsi bir nimettir, yani hamsiye leş deyip kabul edersen sen leş yemiş sayılırsın öyle değil mi?

Bırakın bu Bizans oyunlarını artık tüm İstanbul medyasını, Yayıncı kuruluş denen TV’yi, hatta devleti yönetenlerin bile çoğunu yanınıza almışsınız şampiyon olacağınızı zannediyorsunuz, bence Allahın adaleti mutlaka tecelli edecektir, sizlerin bu şekilde şaibeli şampiyon olma düşüncesi bile çok mide bulandırıcı,

Ankaragücü Başkanının babası, aynı zamanda Ankara B.Şehir Belediye Başkanı olan Melih GÖKÇEK, sayın GÖKÇEK ile Fenerbahçe başkanı Aziz YILDIRIM arasında son yıllarda büyük bir gerginlik yaşanıyor. Bu gerginliğin faturası İstanbul’da Fener’e kesilir mi? Bence kesilir, Ankaragücü çok iyi bir ekip, lig ve kupa maçında nasıl Fenerbahçe’yi yendi ise, İstanbul’da da Fenerbahçe’den çok rahatlıkla puan alabilir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR