Arif Çetin

Arif Çetin

Çeşitleme

Şampiyonlar Ligi grup macları ve Spor Toto Super Lig derken nefes almakta sıkıntı çekiyorduk. Milli mac ve Kurban Bayramı arası hepimize iyi geldi. Arada yazmak isteyip te yogun mac trafiğinden fırsat bulamadığımız bir çok konu birikti.

Hafta arası yazıları zevklidir. Mac sonu yazılarında 90 dakikanın oncesi ve sonrasından bahsedebilirsin. Ama diğer konulara girme şansınız yok. Bismillah deyip başlayalım.

BU FIRSAT KAÇMAZ!!!

Serdar Bali. Trabzonspor'un ekran önündeki en etkili ismi. Seveni kadar sevmeyeni de var. Sevgili Serdar BALİ, facebooktaki profilinde 09.11.2011 Çarşamba  gunü aşağıdaki paragrafı paylaştı:

"arkadaşlar şimdi düşünebilirsinizki bu resim bombardımanı nerden çıktı. serdar kendi reklamını mı yapıyor diye. işin esası şu; inter maçından bir gün evvel yani 21'inde bu resimlerde gördüğünüz insanlardan bir aksilik çıkmazsa şenol,turgay,necati,kadir,bekir,serdar, aliyavuz,hüseyin,alikemal,ahmet ceyhan,mehmet,cemil,cengiz,ilyas,yaşar,tuncay,hami,ünal,şeyhmuz,büyük orhan, küçük orhan,dobi Hasan, İskender, Bahattin, küçük hamdi,sinan,lemi,ogün ve ulaşabilecek oldugumuz eski arkadaşlarımız SHOGRENS VE DERNEK işbirliği ile etkinlik yapıp karşınıza çıkmayı düşünüyoruz. varlıbaşta shogrenste formalarımızla buluşmak üzere"

Efsaneyi yaratanları bir arada bulamazsınız. İlgilenenlere duyurulur...

GÜNEŞ ve Milli Takım.

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Mehmet Demirkol, Milli Takım için düşündüğü ismin Şenol Güneş oldugunu söyledi. Demirkol, yılda otuz günlük mesai ile Hiddink'in başarılı olamayacağını, ligimizi de takip etmesi hasbiyle Şenol Gunes'in en uygun isim oldugunu belirtiyor. Ama bir şartla.. "Güneş, hem Trabzonspor'daki gorevine devam etmeli, hem de Milli Takim'da gorev almalı."

Ne diyelim. Egemen, Selçuk, Umut, Engin Baytar, Serkan Balci, Giray Kaçar, Tolga Zengin, Onur Kivrak, Halil Altintop ve Burak Yılmaz'ı Milli Takım hizmetine sunan Şenol Hoca, ay yıldızlı formaya gorevdeki  mevcut hocalardan daha fazla katkı sağlamıyor mu?

AKYAZİ

Çok konuşuldu. Böyle giderse konuşulmaya da devam edecek. Taraflar birbirini suçlaya dursun, mega proje sular altında. Aslında su altında kalan sadece Akyazi değil, ....., ....., ....., ....., ....., ..... (Boşlukları doldurmak size kalmış.) 

KULUBEDEKİLER.

Sezer Badur, Barış Atas, Eren Albayrak, Sercan Kaya, Murat Tosun, Piotr Brozek... Geride kalan 10 hafta boyunca katkı saglamayan bu isimlerin devre arasında takas işlemleri için hatırlanmasında fayda var...

BURAK YILMAZ

Antalyali bir deniz cocuğu, (kendisi hemsehrimdir) yine deniz kenti olan Trabzonspor'da üstüne koyarak devam ediyor. Allah nazardan esirgesin. Yılmaz Vural'li Antalyaspor, 2.Ligden 1.lige çıkarken yıldızı idi. Mevkiisi de forvet değil, forvet arkası idi. Öndeki iki santraforun arkasında serbest olarak oynayan Burak Yılmaz'ın en büyük özelliği ise, birebir de adam eksiltmesi ve ceza sahası üzerinden attıgı etkili şutlardi. Hey gidi Burak hey!!! Şımarma ve devam et. Daha atılacak çok ama çok gol var....

BAYRAM&NOEL

Her donem konuşulur. Sporu, siyaseti dine bulaştırmayalım. Ey, gökten zembille federasyon yönetimine geldigini zanneden yetkililer...

Lig takvimi hazırlanırken, Noel'i hatirlayip, dini bayramları unutan zihinler. Acaba  lig takvimini hazırlarken ezan sesi de mi kulağınıza gelmez?

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR