Cenap Serdar

Cenap Serdar

Artist Aydınus sahnede

Trabzonlu taraftarların çekeceği var bu adamdan, hakemliği bırakana kadara ya da bir yiğit yönetici çıkıp ta buna hakemliği yapmıyorsun kul hakkı yiyorsun, futbolcuların alın terine yazık ediyorsun deyip hakemliği bıraktırana kadar bu adamın yönettiği hiçbir maçı kazanamaz Trabzon, bununla kazanacağı maç ta bile bir gol de fazladan atmalı yani hakemi de yenmelidir.

Yazıklar olsun! Türk futbolunun içinde bulunduğu bu kaos ortamında herkesin Futbol Federasyonu’na yardımcı olması gerekirken hiçbir hakemin bu türde maç yöneterek Federasyonu zan altına almaya hakkı var mıdır acaba, yeter artık görsün bunların rezilliklerini MHK.

Fırat AYDINUS’tan çok iyi psikolog ya da artist olabilir ama hakem asla ve asla olamaz, sen gözünün önündeki penaltıyı veremiyorsan ikinci sarı karttan Hilbert’i oyundan atamıyorsan  daha ne işe yararsın bunu bir düşün.

Ayrıca MHK’yi anlamak da çok zor, bu adam İstanbul bölgesi hakemi bu maçta ne işi var? Sonuçta İstanbul’da yaşıyorsa Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve İ B B takımlarının deplasmanda yaptıkları maçlara nasıl verilebilir, bu takımlar lehinde ya da aleyhinde düdük çalarken acaba hiç tereddüt etmez mi, ne kadar objektif olabilir.

Spor Toto Süper lig maçları başladıktan sonra 11 Eylül- 27 Kasım 2011 tarihleri arasında yönettiği 7 maçın 3’ü Beşiktaş maçları bunlar; Medical Park Antalyaspor 1-0, Fenerbahçe 2-2 ve Trabzonspor 0-1, neden bu kadar Beşiktaş maçı yönetiyor bu adam, diğer hakemlerden çok daha değişik  bir özelliğe mi sahip, bende bundan sonra “KOCAMAN” kafalı adamın dediği gibi bu adamı lig bitene kadar hep İRDELEYECEĞİM.

Trabzon takımı Beşiktaş önünde birkaç oyuncu dışında hiçbir varlık gösteremedi, oyunun  genelinde yan ve geri paslara fazla başvurması ve Burak YILMAZ’ın yalnız kalması ve kötü oyunu, takımın sonuca gidememesinde ki  en önemli etkenlerdi.

Sonuç olarak Trabzonspor bu maça takılıp kalmamalı, önlerinde daha oynanacak çok maçlar var buradan ders çıkarıp o maçları özellikle Lille maçını düşünmelidir, böyle kazaları Barcelona’ da, Arsenal’de, Bayern Münich’de yaşıyor ama sonuçta futbol hayatı devam ediyor bu maçların telafisi mümkün, ama bu tür hakemleri hangi Doktor tedavi edecek, düzeltecek bilemiyorum keza bunlar düzelmezse esas sorun o zaman başlayacak Türk futbolu için.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR