Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Arena’da Karadeniz fırtınası esti

Galatasaray karşısında izlediğimiz Trabzonspor, karşılaşmanın büyük bir bölümünde rakibinden üstün oynadı ve hak ettiği üç puanı üç golle aldı.

Trabzonspor camiasının tam istediği ve beklediği oldu.

Çünkü, Trabzonspor kendi şanında olan büyük takım gibi oynayıp, oynadığı oyunu skora yansıttığı zaman taraftarına keyif verin, camiasını o zaman mutlu eder.

Galatasaray karşısında bordo mavi formayı sahada sırtlayan tüm futbolcular, formalarının hakkını verdikleri gibi Trabzonspor ruhuyla oynadılar ve o ruhla mücadele ederek büyük bir maç kazandılar.

Camia bunu bekliyordu, elbette ki bir çiçek açmasıyla yaz gelmez, çiçeklerin açarak devam etmesi Trabzonspor tamımı da kendisinden beklenen futbolu ve skoru sahaya ve sonuca yansıtmaya devam etmeli.

Trabzonspor bu sezon sayısal olarak çok transfer yaptı, ancak yaptığı transferler içinde bu futbolcu da neden alında, bu adam bu formaya yakışmıyor gibi değerlendirme yapan yok.

Sezon başından beri tüm yorumcuların üzerinde ittifak ettiği husus, Trabzonspor’un transfer ettiği yerli futbolcular gibi yabancı futbolcuların kaliteli olduğu şeklinde idi.

İşte o kaliteli futbolculardan oluşan kadro sezon başından beri gerek süper lig gerekse Avrupa maçlarında kendisinden beklenen oyunu bir türlü sergileyemedi.

Galip geldiği karşılaşmalar oldu ama bu Trabzonspor bizim istediğimiz Trabzonspor değil dedi camiada hiç kimse takımın oyunundan memnun olmadı.

Halilhodziç’in gönderilerek takımın başına tanıdık bir isim olan ve çalıştırdığı takıma maç kazanmaktan başka bir anlayış yerleştirmeyen Ersun Yanal göreve başladıktan bir hafta sonra çıktığı Galatasaray karşısında mucize yaratırken, elbette ki, elinin Trabzonsporlu futbolculara değdiğini de gösterdi.

Trabzonspor, Ersun Yanal yönetiminde elindeki kaliteli futbolcular ile bundan böyle çıkacağı her karşılaşmada hem güzel futbol hem de skor olarak borda mavili camianın dahası futbol kamuoyunun beklentilerine cevap verecek, başaralı sonuçları da kendi hanesine yazdıracaktır.

Sahada yer alan bordo mavili futbolcular, topu yere indirip sakin oynayıp pas yapınca çok güzel bir futbol ortaya çıkıyor ve sonuca da gidiyorlar.

Başta da ifade ettiğimiz gibi borda mavili camianın beklediği buydu. Galatasaray maçı sergilenen futbol ve alınan sonuç ile bordo mavili camiayı mest etmiş, büyük mutluluk yaşatmış bu takımdan ve hocadan beklentileri ve hedefi de zirve olarak koymuştur.

Bu hafta içinde başlamak üzere oynayacağımız karşılaşmalardan itibaren Trabzonspor yarıştığı tüm kulvarlarda iddialı olduğunu kazanarak ve kendisine yakışır, kaliteli futbolculardan beklenen futbol patlamasına göstererek emin adımlarla zirveye doğru yol almaya başlayacak.

Avni Aker Stadyumu tribünleri dolacak, taraftarı ile takım barışacak, en azından biz böyle olmasını bekliyoruz.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR