Osman Kanber

Osman Kanber

Antep Kadar Olamadık

İlk 2 maçta 6 puan toplayan Milli takım son 2 maçta sıfır çekti. Ortalık toz duman. Medyada herkes bir suçlu arıyor.  Hiddink mi? Federasyon mu? Futbolcular mı? Pekala Milli takın bu durumunda İstanbul medyasının hiç mi suçu yok.

Milli takım İlk 2  maçta 6 puan almasına rağmen kaleci Onur’u büyük bir zevkle infaz ettiler. Onur belki Milli takımda bildiğimiz Onur değildi. Ancak 3-2 biten Belçika maçında acaba tek  suçlu Onur muydu.Günlerce acımasızca eleştirildi.

E ne oldi şimdi. Aha da Volkan oynadi.  Gözünüz aydın.

*

TFF Antep- Bursa maçı ile ilgili kararı açıkladı. Maçın 3-0 tescili zaten bekleniyordu. Ancak TFF Yönetim Kurulu aynı toplantıda, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesinin 4.fıkrası değiştirildi.

Daha önce “Aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlara bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür” şeklinde olan madde’nin yeni halinde küme düşme için 2 olan tamamlanamamış maç sayısı 4’e çıkarılıyor.

Eski statü devam etse idi. Antep bu sezonda 2. olaylı maçta küme düşürülecekti. Statü değiştirildi 4 maç yapıldı. Geçen yıl haksızlık yaptıklarını bildikleri için eski statüye göre küme düşmesi gereken Diyarbakırspor’u kurtarmak için çok sıkıntı çeken TFF bu yıl tedbiri önceden aldı.

Pekala 2007-2008 sezonuna olaylı Sivas maçı ile başlayan Trabzon’da bir maç daha yarım kalsa ne olacaktı. Bugünkü TFF Antep’i sıkıntıya sokmamak için her türlü tedbiri alıyor ama Haluk Ulusoy’un TFF’si 2007’de Trabzonspor’u hiç umursamıyor.

Zaten ne zaman bir Trabzonlu bir yere gelmiş de Trabzonspor’u düşünmüş. Dün de böyle idi bugün de.

*

Bu ligde bir yıldır Bursa lehine hata yapanlar düdük çalmaya devam ederler. Galatasaray maçında Volkan Şen’i atmayan Yılmaz bu hafta Konya – Fener maçı ile ligde 4. maçına çıkıyor. Gaziantep – Bursa maçının Çoban’ı da o kadar eleştiriye ve sansasyona rağmen bu hafta Eskişehir - B. Belediye maçıyla ödüllendiriliyor. Belki de hakemlik hayatında süper ligde ilk defa bu kadar sık maç alıyor.

*

Bu yıl lige iyi başlayan ve 2. Haftadaki Fenerbahçe maçı ile taraftarını umutlandıran Trabzonspor ilk yenilgisini  lig sonuncusu 0 puanlı Manisa karşısında almıştı.

Şimdi yıllar sonra gelen Beşiktaş galibiyeti ardından gene bir lig sonuncusu Kasımpaşa ile oynuyoruz. Yılmaz Vural’ın takımları her zaman büyük takımlara karşı çok hırslı ve agresif oynar.

İnşallah sonuncuları sevindirmeye devam etmeyiz.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR