Salih Çamoğlu

Salih Çamoğlu

Antep davetiye çıkardı

Trabzonspor, Halilhodziç’in marifetiyle puan dağıtmaya devam ediyor.

Karşılaşmanın sonucu bu kadar gollü bir beraberlik de olmayabilirdi.

Ancak, rakip Gaziantep Trabzonspor kalesine indiği her pozisyonda gol bulması farklı beraberliği getirdi.

Sakatlıktan yeni kurtulan Mustafa Yumlu defansın ortasına, yani kendi asıl pozisyonuna oturmadı, takımın yediği her golde birlikte oynadığı Belkalem ile Yumlu’nun yapmış olduğu hatalar başrol oynadı.

Antep karşısında Trabzonspor’un yediği her golden sonra gözüm Onur Kıvrak’ı aramadı değil.

Fatih iyi bir kaleci olabilir ama Trabzonspor’un kalesine hazır olmadığını Antep karşısında yemiş olduğu gollerle gösterdi.

Yenen gollerin hiçbirinde yoktu kaleci.

İlk gol tamamen kaleci hatası, korner topu tam önüne düşüyor, sen çakılı kaleci gibi yerinde duruyor ve Antep forvetinin topa vurmasını bekliyorsun.

Zeki Yavru Trabzonspor’da oynamaya başladığı ilk günlerindeki gibi acemice hareketler yaptı, çok pas hatası ile oynadı

İlk yarıda orta saha denen bir blok yoktu.

Halilhodziç orta sahada oynayan üç oyuncunun oyunda olmadıklarını görünce, Soner’i daha ilk yarıda Özer Hurmacı ile değiştirdi, Medjani’yi de kenara alan Halilhodziç, kendisinden büyük beklenti oluşan Canstant’ı da ikinci yarı sol beke çekerek, orta sahayı tamamen silmekle iyi etti.

Özer Hurmacı uzun süren sakatlık döneminin ardından, kurtarıcı olarak sahaya sürüldü, maç tecrübesi için sahada yer alması gereken Özer, oyuna girdikten sonra Trabzonspor’a hareketlilik getirdi, takım arkadaşlarına enerji aşıladı, oyunu iyi yönlendirdi ama defans ile kalecinin hataları sonucu yenen gollere üstünlük kuracak gollerin atılmasına yetmedi.

Rakip Gaziantep ligin en zayıf takımlarından biri olduğunu dün ki karşılaşmada bir kez daha gördük, attıkları goller tamamen Trabzonspor defansı ile kalecisinin ikramı oldu.

Trabzonspor bu kadar resmi maç oynamasına rağmen henüz daha kadro iskeletini kurabilmiş, oyun sistemim budur diyebilmiş değil.

Oyun başlar başlamaz, geride topu ayağına alan Yatabara’ya top şişirdi.

Trabzonspor gibi takımın bir oyun sistemi olur, kaleci Fatih ve defans oyuncuları almış oldukları topları hep uzun kullandılar, Yatabare bu topları ne alabildi, ne de takım arkadaşlarına indirme fırsatı buldu.

Böyle oyun mu olur?

İkinci yarıda Antep defansa çekildi Trabzonspor’un top kullanmasına fırsat tanıdı, Okan Buruk bu kadar takımını geri çekmemiş olsaydı, Halilhodziç’in suyunun tam ısınmasına sebep olan bir mağlubiyet kaçınılmaz olmuştu.

Antep’in ikinci yarıda oyunu kendi ceza sahası civarında kabullenmesi Trabzonspor futbolcularına moral oldu, şişirdikçe şişirdiler, uzatmalarda da olsa Cardozo’nun golüyle dört dördü yakaladılar.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR