Cenap Serdar

Cenap Serdar

Ah Trabzon Ahh...

Trabzonspor öldürüp, öldürüp diriltmeye devam ediyor. Taraftar olarak buna alışmamız lazım, sporcuların kafaları başka yerlerde, Şenol hoca kulübede sürekli düşünceli ve sporcularının saha içerisinde daha çok üretken olmaları için kurmaylarıyla sürekli plan yapar olmuş, Ünal hoca kulübeden sahaya serzenişlerde bulunuyor ama sahadakiler yine bildiklerini okuyorlar. Ancak bu gidişatın sonuçta birilerin başına iş açıp açmayacağını, Şampiyonlar liginde alınacak sonuçlara göre hep beraber göreceğiz. Bu nedenle iş işten geçmeden şimdiden ayakları yere basarsa bu sporcu kardeşlerimin, gelecekte de kimsenin canı yanmaz diye düşünüyorum.

Antalya maçında da devam eden vurdumduymaz ve bencil davranışlar Gaziantep maçında biraz olsun yerini yardımlaşmaya bırakmış, yani hiç olmazsa yürekten bir mücadele ortaya koymaya çalışıyor takım, ancak yine de oyuncuların bir kısmında zihinsel açıdan bir yorgunluk var gibi, Şenol hocanın bu zihinsel yorgunluğa mutlaka bir çare bulması gerekiyor, yoksa ne şampiyonlar liginde ne de  kendi Ligimizde asla istediğimiz sonuçlara ulaşamayız.

Gaziantep maçında son dakikada da olsa kazanmayı bildik, ancak bu oyunla CSK maçında ne yaparız, tam bir muamma, eğer aynı kafa yapıları ile maça çıkarsak yine hüzünle karşılaşırız, bu tür maçlarda küçük büyük takım kalmadı artık,  herkes puan ve para derdinde, TS takımı da eğer bu paralardan nasiplenip gelecekte güçlü olmak istiyorsa, önlemlerini hiç vakit geçirmeden almalıdır.

Bu sezon maçları yöneten hakemler gerçek anlamda çok kötüler ancak, bu sadece bizim ligimizde değil, diğer Ülkelerin liglerinde de akıl almaz hakem hataları oluyor. Bu nedenle hakemlerin verdikleri yanlış kararlara taraftar, teknik ekip ve sporcuların asla aşırı tepki göstermemesi  lazım, bir de spor kanallarında yapılan provokatif amaçlı yayınlar ile TS Yönetimi ve taraftarı bir yerlere çekilmeye çalışılıyor, buna özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.

Saha içi ve dışında yapılan eylemlere Federasyon disiplin kurulu asla müsaade etmiyor, en küçük bir olayda dahi çok katı şekilde cezayı hemen kesiyor, bu nedenle özellikle taraftarlarımızın sezon başından beri gösterdikleri centilmence sabır ve süküneti aynı şekilde sürdürmeleri gerekiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR