Üniversitede patlama!

 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Alınan ilk bilgilere göre, üniversitenin Beyazıt'taki yerleşkesinde bulunan Hukuk Fakültesi'nin tuvaletindeki klozetlerin yanında bir patlama meydana geldi.Patlamaya ses

Üniversitede patlama!

 

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Alınan ilk bilgilere göre, üniversitenin Beyazıt'taki yerleşkesinde bulunan Hukuk Fakültesi'nin tuvaletindeki klozetlerin yanında bir patlama meydana geldi.

Patlamaya ses bombasının yol açtığı üzerinde duruluyor. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, üniversitenin Beyazıt yerleşkesinde bulunan Hukuk Fakültesi'nin önünde basın açıklaması yapmak üzere bir grup öğrenci toplandığı sırada, fakültenin kadınlar tuvaletinde bir patlama meydana geldi. O sırada, olay yerinde bulunan 3 öğrenci patlamadan etkilendi ve biri kulağından hafif yaralandı. Arkadaşları tarafından sakinleştirilen öğrenciler, hastaneye gitmek istemedi.

Patlamanın ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanları ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, inceleme yaptı. Patlamanın, ses bombasından kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulurken, kamera görüntüleri de incelemeye alındı.

6 ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI

Bu arada, patlamanın ardından basın açıklaması yapmak üzere toplanan öğrenciler ile üniversitenin özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönmesi üzerine bazı öğrenciler hafif yaralanırken, olay yerine polis ekipleri geldi.

Polis ekipleri, biri kız 6 öğrenciyi gözaltına aldı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ: YARALANAN YOK

Üniversiteden patlamaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada ise, "Hukuk Fakültesi'nin bayanlar tuvaletinde ilk incelemelere göre basınç kaynaklı küçük bir patlama olmuştur. Kesinlikle yaralanan ve zarar gören öğrenci ya da personel bulunmamaktadır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

Patlamaya ilişkin incelemeler sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam