'UEFA babadır, FİFA da dede'

Dün akşam bir televizyon programına katılan Trabzonspor Kulübü Eski Yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlu PFDK'nın şike kararları hakkında çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulundu. PFDK’nın şike kararlarını sert bir şekilde eleştiren Hacıosmanoğlu "Bu ülk

'UEFA babadır, FİFA da dede'

Dün akşam bir televizyon programına katılan Trabzonspor Kulübü Eski Yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlu PFDK'nın şike kararları hakkında çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulundu.

 

PFDK’nın şike kararlarını sert bir şekilde eleştiren Hacıosmanoğlu "Bu ülkenin namuslu savcıları, emniyet mensupları, hakimleri gelecekte çocuklarımıza temiz futbol kalsın, yaşansın diye bu operasyonu yapıyorlar ama bakıyorsunuz ki bu noktada kararları tartışıyoruz. Bu kararları alan adamların zaten Hukukla uzaktan yakından alakası yok ki hukuka uygun karar alsınlar. Yıldırım Demirören'i tanırım. Beşiktaş'ı götürdüğü nokta ortada ama Türk futbolunun başına geçti. Her halde bir talimatları yerine getirmek için oraya konan bir başkan gibi duruyor."

 

HACIOSMANOĞLU: "TAHKİM KURULU BAŞKANI AZİZ YILDIRIM'IN AVUKATI"

"Aziz Yıldırım'ı bir kez daha tebrik etmek lazım. Adam cezaevinden Türk Futbolunu yürütüyor. Onu tebrik ederken diğer başkanları kınamak lazım ki buna nasıl müsaade ediyorlar? Bugün Eski Yargıtay Başkanı, Tahkim Başkanı oluyor. Neye göre karar alıyorsunuz. Şimdi birilerini görevden alıyorsunuz yerine, Aziz Yıldırım'ın savunmasını veren ve Aziz Yıldırım'ın suçsuz olduğunu deklare eden şahsı Tahkim Kurulu Başkanı yapıyorsunuz. Peki PFDK'nın başına kimi getiriyorsunuz? Rıdvan Dilmen'i savunan avukatını getiriyorsunuz. Ve bugün biz kalkıp bu kurulun aldığı kararları tartışıyoruz. Tahkime gönderildi oradan ne bekliyor ki insanlar. Bu cezalar aynı kalmaz düşecektir."

 

HACIOSMANOĞLU: "UEFA FUTBOLUN BABASI, FIFA'DA DEDESİDİR"

"Deniliyor ki şike sahaya yansımadı. Nasıl anlatacaksınız bunu UEFA'ya. Serdar Kulbilge ve İbrahim Akın'a ceza veriyorsun sonra Ahmet Çelebi'ye ceza veriyorsun. Sivasspor yöneticisi olsa da bence O, Aziz Yıldırım'ın yaveri. Bu insanlar şikeyi sahaya yansıttı diyorsun, insanları aptal yerine koymasınlar. Bu şike'nin cezası 5-12 yıl arası çok diyen insanların, gidip bunu meclisten değiştirenlerin hepsinin bu ahlaksızlıkta vebali vardır ve ödeyeceklerdir. Ben bütün bu TFF'nin ahlaksız kararlarına karşı yüce Türk Adaletine güveniyorum. Biz UEFA ve FIFA'yı tanımayız diyorlar. Biri futbolun dedesi , diğeri de babasıdır."dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler