Uçan balon dehşeti: 2 Yaralı

 İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde seyir halindeki bir araba  içerisindeki balonlar bilinmeyen bir nedenle patlayınca araba alev alarak yanmaya başladı. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Hakkı Akyürek (34) yüzünden yaralandı, yangına müdahale e

Uçan balon dehşeti: 2 Yaralı

 

İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde seyir halindeki bir araba 
 
içerisindeki balonlar bilinmeyen bir nedenle patlayınca araba alev alarak yanmaya başladı. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Hakkı Akyürek (34) yüzünden yaralandı, yangına müdahale etmek isteyen Turan Ergün de hafif yanıkla kurtuldu. 
 
Hakkı Akyürek yönetimindeki özel bir şirkete ait 35 AS 6809 plakalı araç İzmir'in konak ilçesi Basmane semtinde seyir halindeyken içerisinde bulunan kimyasal gazla şişirilmiş balonların patlaması sonucu yangın çıktı.
 
Çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılan araç şoförü Akyürek, çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Akyürek, olay yerindeki vatandaşlar tarafından bir arabaya bindirilerek ilk müdahalesinin yapılması için hastaneye gönderildi. Olay yerinden geçerken Akyürek'e yardım etmek isteyen Turan 
 
Ergün isimli bir vatandaş ise yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Ergün'e ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
 
Yangına çevreden bulduğu üç yangın söndürme tüpüyle müdahale eden Ali Aydın şöyle konuştu: "Arabada fuarda kullanılan ve içerisinde kimyasal gaz doldurularak uçurulan balonlar vardı. Sanırım arabanın sıcaklığından ya da şoförün sigara içmesinden kaynaklanan bir sebepten dolayı balonlar patladı. Ben buralarda çalışıyorum yangını görünce 
 
üç yangın söndürme tüpü aldım ve koşarak müdahale etmeye gittim. İtfaiye ekipleri gelmeden yangını söndürdüm. Arabanın bagajında tüp vardı eğer müdahale etmeseydim büyük bir facia yaşanabilirdi." 
 
Olayda yanan araç kullanılamayacak hale gelirken, çekici tarafından yoldan kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam