Sağlam Fenerbahçe için and içti

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, ''Oyuncularımız son haftalarda olduğu gibi bu maçta da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirip, güzel futbol, güzel mücadele

Sağlam Fenerbahçe için and içti

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, ''Oyuncularımız son haftalarda olduğu gibi bu maçta da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirip, güzel futbol, güzel mücadele ve bunun sonucunda sahadan güzel bir sonuçla ayrılacaklardır'' dedi.

Normal sezonun bitmesine 3 hafta kaldığını, Fenerbahçe maçında kendileri için çok değerli bir 3 puan bulunduğunu belirten Sağlam, ''Matematiksel olarak ligi ilk 4 arasında bitirmemizin çok kolay olmadığını hepimiz biliyoruz. O nedenle geride kalan haftalarda ilk 8 hedefini sürdürmemiz açısından Fenerbahçe maçı çok önemli'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, puan cetveline bakıldığında alt sıralardan ilk 8'i zorlayan 4-5 takım bulunduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

''O yüzden ilk 8 ile ilgili hedefimize ulaşmak için bu maç çok önemli. Ortada bir Fenerbahçe gerçeği var. Uzun zamandır sahalarında kaybetmiyorlar. Bunları bir araya topladığımızda, maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak için çok nedenimiz var.

Oyuncularımız son haftalarda olduğu gibi bu maçta da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirip, güzel futbol, güzel mücadele ve bunun sonucunda sahadan güzel bir sonuçla ayrılacaklardır.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Ligde son haftalardaki yükselişimiz saha sonuçlarıyla birleşince, her hafta basamakları çıktık. Şu an 5'inci sıradayız. Bu yeri kaybetmek istemiyoruz.''

Carson ve Basser'in takımla birlikte çalıştığını, Ozan İpek'in de yoğun bir şekilde antrenmanlarını sürdürdüğünü kaydeden Sağlam, bunun dışında sıkıntılarının bulunmadığını dile getirdi.

Yeşil-beyazlı teknik adam, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle tribünlerde sadece kadın ve çocuk taraftarların olmasının kendileri açısından avantaj ya da dezavantaj oluşturup oluşturmayacağı yönündeki bir soruya ise ''Biz bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynadığımız 2 maçı da kazandık. Bu geleneği devam ettirmek istiyoruz'' yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor