TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav’dan tepki

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü hedef alan sözlerine ve kullandığı üsluba tepki göstererek, bunun doğru olmadığını söyledi. Mehmet Cirav, konu ile ilgili olarak

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav’dan tepki

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü hedef alan sözlerine ve kullandığı üsluba tepki göstererek, bunun doğru olmadığını söyledi.

Mehmet Cirav, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; millet adına görev alan birinin, ildeki devletin en üst makam temsilcisine böylesine yakışıksız ve sokak argonunu andıran ifadelerle saldırmasının kimseye bir şey kazandırmayacağını belirterek, “Hassas bir süreçten geçtiğimiz günlerde, Devleti temsil edenlere böylesine bir üslup ile hakaret etmek hem doğru değil, hem de bir milletvekiline yakışmayan davranış biçimidir. Bu görevlere seçilmiş kişilerin, kılı kırk yararak konuşmaları ve halka da iyi örnek olmaları gerekir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam