Trabzon Valiliği'den seçim genelgesi!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin İlimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için genelge yayınladı.Vali Öz yayınlanan genelgede;        1- Trabzon Büyükşeh

Trabzon Valiliği'den seçim genelgesi!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin İlimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için genelge yayınladı.

Vali Öz yayınlanan genelgede;

        1- Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığınca su, kanalizasyon, itfaiye ve cenaze hizmetleri aksaksızca sürdürülecektir.

        2- Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünce seçim süresince tüm yolların açık tutulması için gerekli önlemler alınacaktır.

        3- Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Hastaneler ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi hizmete açık tutulacak, hastanelerde nöbetçi hekim ve yardımcı personel görevlendirilecek, ambulanslar göreve hazır tutulacak, nöbetçi eczanelerin planlaması sağlanacak ve benzeri tüm sağlık tedbirleri alınacaktır.

        4- Kanuni Telekom Müdürlüğünce başta telefon olmak üzere diğer haberleşme hizmetlerinin yeterli şekilde yürütülmesi sağlanacaktır.

        5- Gerek oy verme işlemleri esnasında, gerekse sonuçların sayım ve döküm işlemlerinin yapıldığı mahallelerin aydınlatılması hususu Çoruh Elektrik ve Dağıtım A.Ş. Trabzon İl Müdürlüğünce yerine getirilecektir.
 
        6- Açık bulundurulması gereken okullar, 06-07 Haziran 2015 tarihlerinde açık tutulacak ve herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmeyecektir.

        7- Yukarıda belirtilen iş ve hizmetleri yürüten personelin seçimlere katılmalarının hizmetleri aksatmadan sağlanması hususu Birimlerin sorumlularınca yerine getirilecektir.

        8- İlimizde alınacak güvenlik tedbirlerinde Emniyet ve Jandarma teşkilatının koordineli bir şekilde hareket etmesi esas alınacak, ilgili diğer kuruluşlarla da işbirliği sağlanacaktır.

        9- 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için “Vilayet Seçim Koordinasyon Merkezi” oluşturulmuş olup, meydana gelebilecek her olay vakit geçirilmeden 230 19 60-61-62 numaralı telefonlara ve 230 19 64 ile 224 01 57 numaralı fakslara bildirilecektir. İlçe Kaymakamlıklarınca da ilimiz merkezinde alınan tedbirler doğrultusunda gerekli önlemler alınacaktır.

        Bilgi edinilerek, gereğinin buna göre yapılmasını ve herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesini önemle arz ve rica ederim” ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam