Silahlı kavga 3 ölü 2 yaralı

Erçek beldesine bağlı Ilıkaynak köyünde yaşayan iki aile arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu taraflar birbirlerine silahlarla ateş açtı. İlk belirlemelere göre, İ.A. ile E.E. olay yerind

Silahlı kavga 3 ölü 2 yaralı
Erçek beldesine bağlı Ilıkaynak köyünde yaşayan iki aile arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu taraflar birbirlerine silahlarla ateş açtı. İlk belirlemelere göre, İ.A. ile E.E. olay yerinde ve A.E. ise kaldırıldığı Van'da hayatlarını kaybederken, kavgada K.A. isimli kadın ile Ş.A. de yaralandı.

Yaralılar Van'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, köye giden jandarma ekiplerinin kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdığı belirtildi. Polis ekipleri de yaralıların getirildiği hastanelerde yoğun güvenlik önlemi aldı.



Daha önce de 29 Mart yerel seçimlerinde muhtar adaylığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler