Samsunspor'da 2. yarı hazırlığı

Sezonu 17 puanla 14. sırada tamamlayan Samsunspor, 5 günlük iznin ardından Nuri Asan Tesisleri'nde toplandı. Kırmızı-beyazlılar, çalışmalara teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde başladı. Teknik heyet, Antalya'da yapılan futbolcu denemelerinde 2 yaba

Samsunspor'da 2. yarı hazırlığı

Sezonu 17 puanla 14. sırada tamamlayan Samsunspor, 5 günlük iznin ardından Nuri Asan Tesisleri'nde toplandı. Kırmızı-beyazlılar, çalışmalara teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde başladı. Teknik heyet, Antalya'da yapılan futbolcu denemelerinde 2 yabancı, 4 yerli oyuncuyu beğenerek Samsun'a davet etti. Çalışmaya davet edilen Sırp oyuncular Kristo Zvicer, Admir Adrovic, yerli oyuncular Cesur, Samet ve Engin antrenmana katıldı, Kaan'ın ise önümüzdeki idmanlara katılması bekleniyor. 5 Günlük iznin ardından yeniden yeşil sahalarla buluşan kırmızı-beyazlı ekibin çalışmasına izinli olan Turgay, İlhan ile düğünü olacak Adem ve hasta olan Sefa katılmadı.

İdman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Kalpar, Antalya'da izledikleri yabancı oyuncuları ve 4 yerli oyuncuyu idmanlara katılmak için davet ettiklerini, bu futbolcuları takım bünyesine kazandırmayı düşündüklerini söyledi. Futbolcuları yakından izleyeceklerini belirten Kalpar, Samsunspor'un menfaati neyse ona göre hareket edeceklerini kaydetti. Kalpar, "İkinci yarıya çok iyi hazırlanmamız lazım. Doğru ve iyi çalışmalar yapmalıyız. Şuan ki puan bizim için iyi değil. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmamız gerekir. Doğruları yaparak hedefe ulaşmalıyız" dedi.

Kalpar, 30 Aralık'a kadar Samsun'da çalışmalara devam edeceklerini, 31 Aralık ve 1 Ocak'ta takımın izinli olacağını, 2 Ocak'ta Antalya Side'de kampa gireceklerini de sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor