Samsun'da okullar tatil edildi!

Samsun'un Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Terme, Tekkeköy, Yakakent ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi.   İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim

Samsun'da okullar tatil edildi!
Samsun'un Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Terme, Tekkeköy, Yakakent ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitime 8 ilçede yarın ara verildiği belirtildi.
 
Öğrenci ve öğretmenlerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için bir gün okulların tatil edildiği belirtilen açıklamada, Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Terme, Tekkeköy, Yakakent ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.
 
Diğer ilçelerde eğitim öğretime devam edileceği belirtilen açıklamada, gün içinde kar tatiliyle ilgili gelişmelerin sosyal medya üzerinden açıklanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam