Trabzon'da Okullar tatil mi?

Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da etkili olan kar yağışı merkezde etkisini kaybederken bazı ilçelerde ise hala sürüyor.   Şimdi ise en çok merak edilen konuların başında Okulların tatil edilip edilmeyeceği geliyor.   Trabzon Valiliği'nden konu ile ilgili yap

Trabzon'da Okullar tatil mi?
Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da etkili olan kar yağışı merkezde etkisini kaybederken bazı ilçelerde ise hala sürüyor.
 
Şimdi ise en çok merak edilen konuların başında Okulların tatil edilip edilmeyeceği geliyor.
 
Trabzon Valiliği'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada "04.01.2016 Pazartesi günü Sürmene, Hayrat, Çaykara, Köprübaşı, Dernekpazarı,Vakfıkebir, Çarşıbaşı ilçelerimizde eğitime 1 gün Of ilçemizde ise eğitime 2 gün ara verilmiştir. Arsin ilçemizde ise taşımalı eğitim yapan okullarımızda 1 gün ara verilmiştir. Diğer ilçelerimizde ise eğitim öğretim devam etmekte olup, taşımalı okullarımızda risk alınmaması için gerekli önlemler alınmıştır" ifadelerine yer verildi.
 
Ayrıca Araklı  ilçesinde tüm okullara ve Ortahisar İlçesinde taşımalı ve özel eğitim veren okullara bir gün ara verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem