Polisin elinden mahkum kaçırdılar

  Alınan bilgiye göre, önceki gün, ''Uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan  İnegöl ilçesinde yakalanan Aygül İnce, hakkında kesinleşmiş hapis cezası  dolayısıyla akşam saatlerinde Bursa E Tipi kapalı cezaevine sevk edildi. Polis  ekibi, İnce'yi cezaevine

Polisin elinden mahkum kaçırdılar

 

 

Alınan bilgiye göre, önceki gün, ''Uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan  İnegöl ilçesinde yakalanan Aygül İnce, hakkında kesinleşmiş hapis cezası  dolayısıyla akşam saatlerinde Bursa E Tipi kapalı cezaevine sevk edildi. Polis  ekibi, İnce'yi cezaevine teslim edeceği sırada, cezaevinin önünde bekleyen ve  hükümlünün yakınları olduğu iddia edilen 15 kişilik bir grubun saldırısına  uğradı.        

 

Tutuklu yakınları, polis memuru Celal Kaplan'ı, kafasına sert bir cisimle  vurarak etkisiz hale getirdi. Saldırganlar, polisin elinden aldıkları tutuklu  kadını bir otomobile bindirerek kaçırdı. Yaralı memur, olay yerine gelen  ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Kaplan'ı ziyaret etmek için Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gelen İl Emniyet  Müdürü Ali Osman Kahya, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''İnegöl ilçesinde,  uyuşturucu ticareti yapmaktan hüküm giymiş ve Yargıtayda cezası onanmış bir  kadın, cezaevine teslimi sırasında, tutuklunun yakınları olan 15 kişinin polise  saldırması sonucu cezaevi kapısından kaçırılmıştır. Arkadaşımızı, kafasına sert  bir cisimle vurmak suretiyle yaralamışlar. Arkadaşımızın kafasında kırıklar var  ama hayati tehlikesi şu anda yok. Bu saldırıyı yapanlardan 3 kişiyi  arkadaşlarımız yakaladı. Diğerlerinin de yakalanması için çalışmalarımız devam  ediyor'' dedi.        

 

Bir araçla, olay yerinden kaçırılan kadın ve diğer saldırganların  yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam