Ömer Hoca konusu gündemde

Trabzon Sarılar Camii’vakfından, Sarılar Camii imamlığı  görevinden alınan Ömer hoca için açıklamada bulundu.Vakıf adına konuşan Ahmet Sarı konuşmasında ’’ Hocamız vaazında Trabzonspor’la ilgili bir kaç cümle konuştu. Bu tür olaylar gündemde çok fazla tut

Ömer Hoca konusu gündemde

Trabzon Sarılar Camii’vakfından, Sarılar Camii imamlığı  görevinden alınan Ömer hoca için açıklamada bulundu.

Vakıf adına konuşan Ahmet Sarı konuşmasında ’’ Hocamız vaazında Trabzonspor’la ilgili bir kaç cümle konuştu. Bu tür olaylar gündemde çok fazla tutulmamalı. Çünkü başka bir yerde bu tür olayları gören vatandaşlar,bu kez İmamlardan farklı konularda vaaz etmelerini isteyebilirler. “Hocam bir dua et de  bu sene evleneyim. Hocam dua et de işlerim yolunda gitsin”  gibi vaaz istekleri oluşabilir. Camiler ve din kutsaldır. Bu tür olaylar üzerinde fazla durulmamalıdır. Hocamız zaten camiimize geçici olarak gelmişti. Bunun için hocanın görevden alınması gibi bir durum söz konusu değil. Hocamız haftaya Diyanet işleriyle de görüşüp durumu izah edecektir ’’dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam