Olaylar durulmuyor öğrenciler yine çatıştı

İstanbul Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada bazı öğrenciler ve bir polis hafif şekilde yaralanırken, olayla ilgili 56 öğrenci gözaltına alındı.Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenci

Olaylar durulmuyor öğrenciler yine çatıştı

İstanbul Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada bazı öğrenciler ve bir polis hafif şekilde yaralanırken, olayla ilgili 56 öğrenci gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylar yeniden alevlendi. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi içerisinde birbirlerine giren öğrencileri çevik kuvvet ekipleri ayırdı.
 
Yaşanan kavganın ardından çevik kuvvet ekipleri 56 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü. Gözaltı sırasında öğrenciler ile çevik kuvvet ekipleri arasında gerginlik yaşanırken, bazı öğrenciler yapılan gözaltıları sloganlarla protesto etti. Öte yandan kavgada bazı öğrenciler ile bir polisin hafif şekilde yaralandığı da öğrenildi.
 
Çevik kuvvet ekiplerinin bekleyişi sürüyor.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam