Orduspor'da hedef üç puan

 Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Kasımpaşaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.      Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Cevat Güler yönetimindeki antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık yapıldı.      Mor-

Orduspor'da hedef üç puan

 

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Kasımpaşaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 
     
Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Cevat Güler yönetimindeki antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık yapıldı. 
     
Mor-beyazlı ekip, koşu ile başladığı antrenmana, kondisyon ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmana tedavisi devam eden Müslüm Yelken ile kadro dışı kalan Yiğit Gökoğlan ve İbrahim Kaş katılmadı. 
     
Açıklama yapan teknik direktör Güler, Kasımpaşaspor karşısında 3 puan almaları gerektiğini vurguladı. 
     
Zorlu bir sürecin ilk aşamasında olduklarını ifade eden Güler, şunları söyledi: 
     
"Üç puan almak istiyoruz. Başka bir sonuç bizim için tatmin edici olmaz. Her şeyimizle 3 puan almak için uğraşıyoruz. Buna uygun işler yapacağız. Kasımpaşaspor'u izliyoruz, iyi bir takım. Sonuçta ilk 5'in içerisinde olan bir takım. Dolayısıyla sezon başından beri iyi performans gösteren, iyi oyuncuları bulunan, iyi bir kadroya karşı mücadele edeceğiz. Ama biz fiziksel ve psikolojik seviyemizi bir üste çıkarıp bu maçtan 3 puan almak istiyoruz." 
     
Bir gazetecinin, kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan ile İbrahim Kaş'ın durumlarında değişiklik olup olmayacağı yönündeki soru üzerine Güler, "Yönetim ile daha önceki teknik ekibin aldığı bir karar. Zaten oyuncular ayrılmışlar ve kulüple ilişkileri kalmamış. Dolayısıyla onların yeniden takıma kazandırılması diye bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor