Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda merkür retrosu 16-12-2016

20 Aralık 2016 tarihinden itibaren Oğlak burcunun 15 derecesinde haberleşme, yazışmalar ve iletişimi temsil eden Merkür gezegeni retro yapacak. Oldukça önemli bir retro yaşayacağız.

Deklinasyon da gerçekleşecek olan retro; İş, Devlet, sorumluluklar ve amaçlarla ilgili konuları güncelleyerek tekrarlattıracak. Oğlak burcu gibi sorumlulukları ve kuralları önde tutan bir burçta retro yapan Merkür, somut ve gerçekçi yanını ortaya koyarken birçok göz ardı edilmiş önceden ihmal edilmiş konulara da çözüm üretecek. 5 Ocak sonrası Yay burcuna gerileyecek olan Merkür, yeni yasalarla birlikte son gözlemleri ile toparlanıp düz hareketine geçecek. Özellikle Devlet ve kanunlar üzerinde belirlemeler yapacak Merkür, önümüzde ki günlerde önemli değişim ve dönüşüm yaşayacağımıza işaret ediyor.

Burçlara göre Merkür retrosu;

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili önceden ihmal etmiş olduğunuz birçok konuyu önünüze getirecek. Oğlak burcu retrosu uluslar arası ve akademik alanda da son toparlamalarınız için size yeni fırsatlar tanıyacak. Bu önemli zamanı iyi kullanınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Uluslar arası konular, akademik alan, yabancılar, hukuk ya da ticari konuların biriyle ilgiliyseniz bu retro sizin önceden görmediğiniz ya da ihmal ettiğiniz konuları tekrarlayıp önünüze getirecek. Ortak gelir kredi borçlarla ilgili son toparlamalar için iyi bir fırsat, bu önemli zamanı iyi kullanınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortak gelir, eş parası, nafaka, miras ve sigorta işlerinin biri ile ilgiliyseniz bu retro ile birlikte önceden ihmal etmiş olduğunuz birçok şeyi tekrar gözden geçirme fırsatı bulacaksınız. Son toparlanmalar için bu fırsatı iyi kullanınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin konumu, davalar, ortaklıklarla ilgili konularda önceden ihmal etmiş olduğunuz birçok konuyu tekrar gözden geçirmeniz için fırsat getirecek. Son toparlanmalar için bu fırsatı iyi kullanınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İş, günlük temponuz, çalışma şartlarınız, sağlık problemlerinizle ilgili önceden ihmal edilmiş ya da hal olmamış konular, Oğlak burcu retrosu ile birlikte güncellenecek birçok konuyu tekrar gözden geçirmeniz için size önemli fırsatlar tanıyacak. Eski aşkınızla ilgili konularda gündeme gelebilir, son toparlanmalar için bu fırsatı iyi kullanınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklar, aşk, hobilerinizin birisi ile ilgiliyseniz bu retro ile birlikte şartlarınızı gözden geçirip eksiklerinizi görüp daha somut sonuçlar elde edecekseniz. Çocuklar ile ilgili önceden halledilmemiş sorunlarınız varsa ya da hamilelik planları içindeyseniz, Oğlak burcu retrosu yeni şartlarınızı önünüze getirecek. Bu önemli fırsatı iyi kullanınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, aile, yerleşim ve kendi kişisel alt yapınızla ilgili konular Oğlak burcu retrosu ile birlikte güncellenecek. Önceden hal olmamış ya da bir şekilde göz ardı ederek ihmal edilmiş konular yeni şartlarını oluşturarak önünüze gelecek. Bu önemli fırsatı kaçırmayınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Yakın çevre, kardeşleriniz, eğitim faaliyetleriniz, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konular Oğlak burcu retrosu ile güncellenecek. Önceden hallolmamış ya da göz Ardı edilmiş konuları, yeni şartlarını oluşturarak önünüze getirecek. Bu önemli fırsatı kaçırmayınız.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Bütçeniz gelir ve harcamalar. Finansal konular öne çıkarak birçok ihmal etmiş olduğunuz konuları önünüze getirecek. Oğlak burcu retrosu somut sonuçlar elde etmeniz için size bir fırsat getirecek. Bu önemli retroyu iyi değerlendiriniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, genel sağlığınız, yapmış olduğunuz girişimler bu retro ile güncellenerek, önceden ihmal etmiş olduğunuz konuları önünüze getirecek. Somut sonuçlar almanız için bu önemli fırsatı değerlendiriniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Okul, hastane gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz bu retro ile birlikte önceden ihmal etmiş olduğunuz konuları tekrar yakalama fırsatı bulacaksınız. Somut sonuçlar almanız için önemli fırsatı değerlendiriniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Projeleriniz, arkadaş çevreniz, ekip çalışmaları ile ilgili konularda ki tamamlanmamış birçok şey tekrarlanacak. Oğlak burcunda ki Merkür retrosu ile birlikte önceden ihmal etmiş olduğunuz konularda somut sonuçlar üretme fırsatı bulacaksınız. Bu önemli fırsatı kaçırmayın derim.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR