Mezarlıkta ölü bulundu!

 Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, bir mezarlığın istimlak duvarı önünde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre Erol Demir isimli vatandaş, Taşköprü Mahallesi Gözdağı Sokak'taki Taşköprü Mezarlığı'nın istinat duvarı önünde bir kişinin cesediyle karşılaştı.

Mezarlıkta ölü bulundu!

 

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, bir mezarlığın istimlak duvarı önünde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre Erol Demir isimli vatandaş, Taşköprü Mahallesi Gözdağı Sokak'taki Taşköprü Mezarlığı'nın istinat duvarı önünde bir kişinin cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Suşehri Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları incelemede M.K.'nin (55) hayatını kaybettiğini belirledi. M.K.'nin kafasında darbe izlerinin bulunduğu ve çevrede kan izlerinin olduğu tespit edilirken, polis ekipleri mezarlıkta ve çevredeki evlerde inceleme yaparak bilgi topladı. Olay yerine gelen

Suşehri Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından, M.K.'nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, M.K.'nin daha önce Belediye Başkanı Sedat Sel'e dev boyutta bir Türk bayrağı hediye ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam