Savcı cinayetinde flaş gelişme

 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde öldürülen cumhuriyet savcısı Hakan Kılıç'ın katil zanlılarının yakalanması için 12 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen sor

Savcı cinayetinde flaş gelişme

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde öldürülen cumhuriyet savcısı Hakan Kılıç'ın katil zanlılarının yakalanması için 12 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen soruşturma kapsamında, söz konusu olayın organize bir şekilde planlanarak gerçekleştirildiğinin tespit edilmesinin ardından, Ağrı Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Doğubayazıt ilçesinde 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 11 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken; aramalarda 1 adet pompalı tüfek, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet harddisk, 2 adet flash memory, 15 adet cep telefonu, 13 adet SIM kart, 2 adet hafıza kartı ve 4 adet CD/DVD ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem