Maraş’ta B planı

Trabzon’un Maraş Caddesinde önümüzdeki aylar içinde trafiği rahatlatmak için uygulamaya geçirilmesi beklenen Elektronik Denetleme Sistemi’nden (EDS) istenilen sonuç alınamaması halinde B planı uygulamaya konulacak.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan

Maraş’ta B planı

Trabzon’un Maraş Caddesinde önümüzdeki aylar içinde trafiği rahatlatmak için uygulamaya geçirilmesi beklenen Elektronik Denetleme Sistemi’nden (EDS) istenilen sonuç alınamaması halinde B planı uygulamaya konulacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu EDS Sisteminden istedikleri verimi almayı planladıklarını ve hazırlıklarını buna göre planladıklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, “ancak her şeye rağmen bu sistemde trafik sıkışıklığının giderilmesine bir çözüm olamazsa B planımız, hatta C planımız hazır. Bunları şu aşamada açıklamak istemiyorum ama sonuç alamazsak diğer alternatif çözümlerimizle gerekeni yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam